Дмитро Шевченко з Холостячки відгуляв весілля і показав наречену у сукні зі шлейфом: брюнетка як Злата Огнєвіч

Дмитро Шевченко з Холостячки-2 відгуляв розкішне весілля та показав ексклюзивні кадри з заходу. Який образ обрав чоловік та як виглядала наречена?

Як відомо, публіка здебільшого вважала, що саме Дмитро Шевченко стане переможцем у романтичному реаліті-шоу “Холостячка-2”. Здавалося, що між ним та Златою Огнєвич прокинулися реальні почуття. Вона намагалася відкрити його серце, а він вирішив дати єдине, чого їй не діставало у цих взаєминах.

Яким же стало розчаруванням, коли Злата обрала все ж таки Андрія Задворного. Деякі глядачі відкрито писали у коментарях, що їм було дуже образливо за Дмитра. Мовляв, він зробив, здавалося, неможливе, але все одно не зміг завоювати серце коханої.

Дмитро Шевченко заінтригував кадрами з весілля

Дмитро Шевченко розповыв про першу зустріч зі Златою Огнєвіч після фіналу
Дмитро Шевченко заінтригував кадрами з весілля

Натомість сам Шевченко переніс відмову доволі стримано, хоча і пустив сльозу. Після завершення зйомок він швидко оговтався та взявся налагоджувати особисте життя. Чоловік почав зустрічатися з дівчиною, яка жила зі Златою в одному будинку. Через це в мережі поповзли чутки про роман між співачкою та екс-учасником.

Втім, їхні дороги назавжди розійшлися. Дмитро подружився з Андрієм, а з артисткою тримав довгий час дистанцію. І їхні шляхи мали переплітатися ще неодноразово. Наприклад, і Дмитра, і Злату запросили на весілля в Мексику, але чоловік не зміг виїхати через війну.

Але якщо він мав якесь бажання погуляти на подібному торжестві, то нещодавно воно збулося. Так, Дмитро оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показав розкішне весілля, яке відбувалося на відкритому повітрі. Шевченко був гостем. Судячи з усього, він прийшов без дами, адже поруч з ним місце зайняла дівчинка.

Дмитро Шевченко заінтригував кадрами з весілля

Наречена обрала дуже класичний варіант весільної сукні з відкритими плечима та довгим шлейфом. На її голові не було фати, але була висока елегантна зачіска, яка залишається в тренді в усі часи. Дрес-код, судячи з усього, – білі та сірі кольори.

Як завжди Злати помітно не було. Складається враження, що попри схожі кола спілкування сама доля розпоряджається таким чином, що вони бачаться рідко.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.