54-річна Надія Матвєєва показала трирічне маля, з яким проводить увесь свій час: “Яка ж солодка бусінка”

Знаменита українська телеведуча Надія Матвєєва зворушила мережу ніжними знімком, на якому постала разом зі своєю пухнастою улюбленицею. Детальніше в статті.

Часто складається враження, що ми знаємо все про своїх кумирів. Їхнє життя ніби на долоні: постійно перед телевізійними камерами, в об’єктиві айфону та в соціальних мережах. Втім, очікування часто не збігаються з реальністю. А вона така, що ми не знаємо з ким зірки живуть, дружать, як проводять свій день насправді, і що залишається приватним.

Але часом знаменитості підносять нам цей подарунок — дозволяють дізнатися про них справжніх набагато більше. Наприклад, нещодавно Надія Матвєєва познайомила свою публіку з членом її родини. Мова йде про улюбленицю зірки.

Надія Матвєєва зворушила мережу знімком зі своєю улюбленицею

Телеведуча оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільні фотографій з собакою, а у дописі до публікації розповіла про те, наскільки тісний та міцний їхній звʼязок.

Чотирилапа красуня уміло позувала для фотографії та ніби трошки соромилася. Можна помітити, що вона дуже доглянута, здорова, а також має розкішний аксесуар — атласний рожевий ошийник.

У коментарях до публікації підписники залишили масу компліментів, і деякі з них належали українським зіркам. Наприклад, Ольга Сумська не змогла пройти повз ніжних кадрів та залишила декілька компліментів героїням публікації.

Надія Матвєєва зворушила мережу знімком зі своєю улюбленицею
Надія Матвєєва зворушила мережу знімком зі своєю улюбленицею

Нагадуємо, що впродовж декількох років Надія Матвєєва активно будує своє особисте життя з молодим обранцем. Телеведуча довго його ховала, але врешті-решт вирішила розповісти, що знайшла людину, яка робить її щасливою.

За словами ведучої, рідні й раніше не дуже добре сприймали її новий роман. Однак саме в час великої війни, коли всі були в складному емоційному стані, стався конфлікт між Надією та її мамою.

“Досі соромно, що стався конфлікт із мамою під час війни. На початку ми всією сім’єю зустрілися, і мама була в такому емоційно-важкому стані, що намагалася вплинути на моє особисте життя”, — зізналася телеведуча.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.