Екс-дружина Володимира Кличка змінила імідж: з благородного блонду в рожевий, і доповнила великими губами

Колишня дружина знаменитого українського спортсмена Володимира Кличка Гейден Панеттієрі вразила раптовою зміною іміджу. Як зараз виглядає матір його дитини?

За історією кохання Володимира Кличка та Гейден Панетьєррі  аудиторія слідкувала з особливим ентузіазмом. Вони виглядали неймовірно ефектно, хоча з першого погляду зовсім не підходили. Так, високий та сильний спортсмен з купою м’язів доволі цікаво виглядав поруч з мініатюрною акторкою з італійським корінням.

Екс-дружина Володимира Кличка Панетьєррі змінила імідж

Втім, ці стосунки протривали довше, ніж шлюб деяких зірок, а в результаті на світ з’явилася прекрасна дівчинка.

Екс-дружина Володимира Кличка Панетьєррі змінила імідж

Згодом події почали розгортатися доволі сумно. Боксер забрав дитину та повернувся в Україну разом зі своєю спадкоємицею. Гейден підписала документи, в яких відмовилася від опіки, але пізніше заявила, що боксер скористався її неадекватним станом і вмовив поставити підпис, хоча насправді вона не хотіла цього робити.

Володимир Кличко досі не відреагував на дану заяву та повністю ігнорує витівки Панеттієрі, принаймні публічно. Після початку повномасштабної війни в Україні він вивіз спадкоємицю за кордон. І ба більше, дівчинка навіть отримала можливість зустрітися з матір’ю.

Тим часом Панеттієрі дивує кардинальними змінами у зовнішності. Так, нещодавно вона пофарбувала своє волосся в зелено-рожевий, а також помітно збільшила губи. Змін зазнала і форма брів, які стали пшеничного кольору і з доволі грубою формою.

Екс-дружина Володимира Кличка Панетьєррі змінила імідж

Хоча акторка зараз намагається позбутися поганих звичок, змінити свій стиль життя, а також активно відновлюється від сімейного горя, яке сталося не так давно, користувачі здебільшого розкритикували її за подібні трансформації. Їм не сподобалося ні захоплення Гейден косметологією, ні експерименти з кольором волосся.

Нагадуємо, що рік тому стало відомо про смерть рідного брата Панеттієрі. Він також був актором. Що сталося точно родина не розповіла, але молода людина пішов на той світ у доволі юному віці, розбивши серця своїх рідних. Володимир Кличко приніс свої співчуття колишній дружині.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.