Проміняв довгі кучері на коротку стрижку: як змінився народний артист Віктор Павлік за час своєї творчості?

Народний артист України Віктор Павлік на сцені все 39 років та й нині продовжує радувати шанувальників. Як змінився за час своєї творчості символ української музичної культури?

Становлення Віктора Павліка відбувалося ще у 80 роках минулого століття. За час творчості Віктор змінював не лише репертуар, а й свій імідж.

Інтерес до музики артист проявляв з дитинства. У 4 роки вже взяв до рук гітару. Навчався майбутній співак в Київському національному університеті культури та мистецтв, на кафедрі естрадного співу. Окрім виконавської кар’єри, Віктор Павлік також є композитором та автором пісень для себе та інших виконавців.

Як змінився Віктор Павлік
Як змінився Віктор Павлік

Під час служби в армії Віктор створив гурт, що мав неабияку популярність у військовослужбовців. А після дембелю юнака запросили на роботу до Тернопільської обласної філармонії. Там виконавець приєднався до вокально-інструментального ансамблю “Віватон”. Виступав гурт по всій Україні та за кордоном.

Пізніше Павлік став солістом гурту “Анна-Марія”. Тоді Віктор здобув чимало шанувальниць. Дівчат зачаровував не тільки голос співака, а і його зовнішність. Виконавець мав шикарні кучері та доповнював образ бунтарською шкіряною курткою.

Як змінився Віктор Павлік
Як змінився Віктор Павлік

Виступи гурту були досить успішними. А пісня “Ти подобаєшся мені” у 1993 році стала найкращою ліричною піснею року. Але вже через 2 роки Віктор Павлік покинув Україну та вирушив до Туреччини. Там артист отримував значно більші гонорари, ніж у Тернополі. Повернувшись на батьківщину співак привіз хіт “Шикидим”, що й нині пам’ятає багато українців.

Наприкінці 90-х виконавець повернувся до України. Співак кардинально змінює образ. Від пишних кучерів Павлік позбавився, носив коротку стрижку та щетину. Артист відразу здобув популярність. А у 1997 отримав звання народного артиста. У 2015 році був створений гурт “Pavlik OverDrive”, з якою Віктор гастролює й понині. А просуванням співака займається його четверта дружина Катерина Реп’яхова, що обіймає посаду концертного директора.

Як змінився Віктор Павлік
Як змінився Віктор Павлік

Схожі статті

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.