Співачка Гайтана показала рідкісне фото з коханим: де перебуває подружжя та чим вони займаються за кордоном

Подружжя не приховують, що після початку повномасштабного вторгнення виїхали з України. Проте де зараз перебуває пара невідомо. Гайтана рідко ділиться подробицями особистого життя.

Українська зірка 2000-х виклала в Instagram знімки з родиною. Гайтана запостила в сторіс декілька світлин.

На одній з фото виконавиця в обіймах свого чоловіка Олександра, що за сумісництвом є музичним продюсером Гайтани. На другому фото коханий зірки мило обіймає їхню донечку. Сапфір-Ніколь зараз 6 років та вона просто неймовірно схожа на маму.

Співачка Гайтана показала рідкісне фото з чоловіком
Співачка Гайтана показала рідкісне фото з чоловіком

Олександр, у своєму Instagram виклав пост з фотографією зі студії звукозапису “Powerplay studios”, що знаходиться у Швейцарії. Тож можна зробити висновок, що родина зупинилася у Швейцарії, працює та проживає там.

Нещодавно, Гайтана викладала фото з донькою, яке коротко підписала “Щастя є”. Дівчата стоять на фоні лазурної водойми та сяють посмішками.

Співачка Гайтана показала рідкісне фото з чоловіком
Співачка Гайтана показала рідкісне фото з чоловіком

Також жінка поділилася фото зі своїм новим хобі. На знімку Гайтана захоплено займається створенням картини. Виконавиця сяє природною красою, без грама макіяжу, що відразу відмітили підписники.

“Рада бачити”, “Сумували за тобою”, “Як завжди на висоті”, “Красуня” – коментували фото шанувальники.

Нагадаємо, Гайтана вийшла заміж у 2016 році. Пара майже рік не афішувала свій шлюб. Співачка тримає своє особисте життя в таємниці та не любить афішувати відносини. Втім, чоловік виконавиці зізнався, що познайомилася пара задовго до укладення шлюбу. Тоді Гайтана та Олександр не звернули увагу один на одного. А через багато років продюсер допоміг жінці записати пісню, після чого у пари закрутилися романтичні стосунки.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?