Сяє поруч зі своїм коханим: 76-річна Софія Ротару показалася з молодим обранцем та вразила мережу

Легенда української естради Софія Ротару зачарувала мережу кадрами, на яких постала у ролі коханої жінки та нареченої. Усі деталі в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Софія Михайлівна так і не порушила свого мовчання. Зірка вийшла на зв’язок лише раз, повідомивши про те, що знаходиться в рідному селі та збирає гроші для свого благодійного фонду, який допомагає українським військовим. Тоді і стало зрозуміло, що насправді Софія Михайлівна підтримує Україну і має суто проукраїнську позицію.

Концертів Софія Михайлівна давно не дає, як і інтерв’ю, але знаменний для себе день не змогла змовчати. Багато років тому, 22 вересня, артистка вийшла заміж за свого коханого Анатолія Євдокименка. Чоловіка співачки не стало у 2002 році, але знаменита вдова досі згадує про нього з теплом і любовʼю.

Софія Ротару показалася з молодим обранцем

Софія Ротару показалася з молодим обранцем

На особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явився архівний знімок знаменного дня. На ньому молода, струнка і сяюча Софія Михайлівна піднімає келих, стоячи поряд із коханим чоловіком – статним красенем із розкішним профілем. Дивлячись на цей знімок, фанатам залишилося лише поспівчувати артистці, яка досі журиться про свою тяжку втрату.

“Він був для мене всім – чоловіком, радником, другом, однодумцем. З ним я була, як за кам’яною стіною. Жінка тільки тоді щаслива, коли поряд вірний і люблячий чоловік”, – говорила знаменитість в одному зі своїх інтерв’ю.

До речі, днями в мережі з’являлося ще одне фото з весільної церемонії артистки. Зазначимо, що після смерті Євдокименка Ротару, незважаючи на розкішну зовнішність, так і лишилася одна. Вона допомагала синові Руслану та з радістю спостерігала, як ростуть онуки Анатолій та Софія, названі на честь бабусі та дідуся.

Софія Ротару розповіла історію свого єдиного кохання
Софія Ротару показалася з молодим обранцем

Співачці приписували романи з молодими музикантами, але усе це залишилося лише плітками та чутками, які не мали жодного зв’язку з реальністю.

Софія Михайлівна регулярно відвідує могилу свого чоловіка, нагадує про ньому світу і не приховує, що почувається самотньою без нього.

Схожі статті

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.

Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса: Зібров посміється з такої “щіточки” (ФОТО)

Юрій Горбунов не зміг відростити густі вуса. Павло Зібров лише посміється з такої "щіточки", але іншого варіанту не було, тож ведучий показав, як тепер виглядає.

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?

“Це вибір серця”: 46-річна Лілія Подкопаєва показала дитину, яку вирішила всиновити та не шкодує про це

Поява в сім'ї дитини завжди перетворює звичну буденність на щось особливе. Ексгімнастка Лілія Подкопаєва розповіла, як колись наважилася на цей крок та дала поради підписникам.

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.