Як виглядає колишній Мішиної, який покинув її з сином і обʼявився одруженим: має багато спільного з Еллертом

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина неодноразово розповідала про чоловіка, від якого народила свого єдиного сина Платона. Як він виглядає?

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина постійно показує на своєму акаунті свого сина Платона. Він її єдиний спадкоємець. Хлопчика зірка усе своє життя виховує самостійно, а про його батька розповідала немало.

Ксенія Мішина розповіла про батька своєї дитини

Ксенія Мішина розповіла, як починається її ранок
Ксенія Мішина розповіла про батька своєї дитини

Так, за її словами одразу ж після новини про вагітність стосунки з чоловіком не склалися. Батько майбутньої дитини дозволяв собі забагато зайвого, і врешті-решт, Ксенія вирішила, що цінує себе набагато більше. В результаті вона залишилася самотньою, але це її не тільки на зламало, а зробило набагато сильнішою.

“Я пам’ятаю, що в деяких моментах я навіть говорила: “Та, в мене чоловік, ми просто розійшлися, все нормально”. Тому що це мене просто всередині мене зжирало. В мене моя самооцінка впала просто нижче плінтуса, і мені здавалося, що я максимально неправильна, що я щось роблю не так і хто мені сказав, що я якась там класна, успішна, красива і нормальна жінка? Я забивала сама себе”

З тих пір зірка знала чого хоче і якими бачить свої стосунки. Тим паче, що їй вдалося попри непростий досвід материнства побудувати успішну акторську кар’єру. Зараз вона залучає до цього і Платона.

А от батько хлопчика об’явився лише після початку повномасштабної війни в Україні. Чоловіка звуть Олександром. Втім, його обличчя Мішина досі не хоче показувати. Спочатку він проявляв інтерес до спадкоємця, хотів познайомитися поближче, але потім продемонстрував, що зацікавлений у колишній обраниці, чим відлякав від себе і сина, і саму Ксенію. Тож родина прийняла спільне рішення відмовитися від цього спілкування.

Між двома екс-обранцями акторки Еллертом та батьком її дитини набагато більше спільного, ніж могло б здатися. Так само як і гуморист, Олександр вже знає, що таке сімейне життя, а також мав проблеми у стосунках з акторкою схожого характеру. Якось Ксенія Мішина пожартувала, що Олександри — це її доля.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.