Як виглядає єдиний син Софії Ротару? Стрімко лисіє та не молодіє, але продовжує збагачуватися

Легенда української естради Софія Ротару стала матір'ю лише раз. Багато років тому в неї народився син Руслан, який у майбутньому успадкує бізнес свого батька та візьме в руки усе управління.

Софія Ротару завжди говорила про те, що шкодує на рахунок свого материнства. Зірка вважає, що мала народити більше дітей, а не обмежитися єдиним сином. Втім, свого спадкоємця вона любить більше всього на світі. Навіть оточуючі артистки завжди говорять про те, що найголовніше для неї — це сім’я. А найближчий член родини — це, звісно, Руслан Євдокименко.

Як виглядає єдиний син Софії Ротару

Єдиний син Софії Ротару зізнався, що спілкується з президентом Зеленським
Як виглядає єдиний син Софії Ротару

В юності хлопець заробив собі репутацію мажора. Хоча насправді він мріяв пов’язати своє життя з точними науками, інженерією, тощо. Він обожнює механізми, постійно показує підписникам свій байк, катається не своєму залізному коні по Україні.

Та коли помер його батько Анатолій Євдокименко все змінилося назавжди: Руслан, як єдиний спадкоємець, взяв управління компанією в свої руки та повернув легенду естради на сцену, після тривалої паузи через траур. Примітно, що репертуар артистки зазнав серйозних змін. Так само невістка попрацювала над її новим стилем і це дуже позитивно відобразилося на кар’єрі Софії Михайлівни. В мережі багато спекулювали на рахунок сцен, які розігралися під час похорон голови сімейства.

Мовляв, Руслан якось не так себе повів та не надто горював. Втім, створити скандал навколо цієї теми нікому не вдалося, навіть брату покійного.

Єдиний син Софії Ротару після невдалої втечі з України показав, де зараз знаходиться
Як виглядає єдиний син Софії Ротару

Зараз Руслан вже не той юнак, яким його колись пам’ятали. На його обличчі можна помітити зморшки, булої шевелюри немає. Він одягає здебільшого костюми та лише багатіє. Наприклад, нещодавно з’явилася інформація про немаленьку покупку Софії Ротару в Італії.

У пресі повідомляли, що Софія Михайлівна придбала розкішну віллу та одразу оформила її на свого спадкоємця. Сімейство дійсно кожного року відпочиває у сонячній Тоскані, і цілком можливо, що співачка вирішила осісти там.

До речі, Руслану вдалося створити таку саму міцну сім’ю, як і в його матері. З дружиною Світланою він разом вже 30 років.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?