Тримає за руку та живіт: коханий Лорак натякнув на цікавий стан артистки – чорна обтисла сукня все показала

Зрадниця України Ані Лорак продовжує своє звичне життя на території російської федерації, розважає російську публіку концертами та дає приводи для чуток про її цікаве положення.

Так, вже неодноразово в Мережі ходили плітки про вагітність мовчунки Ані Лорак, що викликані обтислими концертними костюмами чи звичайними приталеними сукнями. Новий коханий Лорак Ісаак Віджраку підігрів інтерес до даних розмов в медійному просторі, а тому на теплій романтичній світлині з артисткою ніжно тримає її руку, а також тримається за живіт коханої.

Новий бойфрен Ані Лорак
Коханий Лорак натякнув на цікавий стан артистки

Утім, внаслідок того, що співачка одягнула чорну довгу обтислу сукню, яка виділяє всі переваги та трішки округлого живота, можна справді спіймати себе на думці, що знаменитість при надії. Ба більше, іспанець Ісаак Віджраку поклав свою руку саме на цю частину тіла своєї коханої так, наче дійсно чекає від неї їхнього спільного малюка.

Коханий Лорак натякнув на цікавий стан артистки

Проте сама зрадниця України ніяк не коментує подібного роду пліток, що перебуває при надії, а тому, імовірніше за все, Лорак дитину від нового чоловіка ще не чекає, а сумніви щодо її стану посіяла саме рука Віджраку на животі своєї коханої.

Нагадаємо, що нещодавно російська співачка Ані Лорак зустріла свої 45 років на власному концерті, розважаючи росіян та колег, які прийшли підтримати та привітати зірку. Одним з найперших, хто виступив з публічними вітаннями став друг зрадниці Філіп Кіркоров.

Також на сцену власного співочого дійства мовчунка вивела свою 12-річну доньку Софію Налчаджиоглу, яка народилася у шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Сам підприємець підтримав Україну, живе в Києві з новою дружиною, візажисткою Лілією Реус, а нині Налчаджиоглу, а ось позицію колишньої дружини публічно не коментує.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.