“Народна” ведуча Леся Нікітюк вчить маму господарювати: вдалий шопінг на хмельницькому ринку

Ні для кого не секрет, що Леся Нікітюк не тільки успішна телеведуча, а й любляча донька. Цими вихідними жінка відвідала батьків та показала їх побут.

Телеведуча Леся Нікітюк активно публікує події зі свого особистого життя в мережі. Цього разу в сторіс потрапила мама Лесі, адже вона приїхала до батьків на вихідні. Леся поділилася смішною історією та показала, як проходить шопінг на хмельницькому базарі.

Леся розповіла, що торік купила дідуха. Це сніп жита, що ставлять на Різдво. Він символізує дух опікуна господарства та покровителя роду. Стояв він довго та в ньому завелася міль. Мама Лесі вирішила боротися з тією напастю та купила спеціальний засіб, проте їх не пояснила як ним користуватися. Добре, що любляча донька завжди допоможе.

“Не можу не розказати цю історію. Трошки вам підніму настрій. Минулого року на Різдво купила дідуха в хату. І в ньому завелася міль. Мама довго не могла вичислити звідки воно вилітає. Виперла той дідух надвір і розставила скрізь для молі от такі штучки (пластикові форми в які вставляються пластини від молі – ред.). Але продавчиня в магазині не розказала, що в середину треба спеціальні пластини ставити. Воно стояло місяць, а мама каже: “щось воно не працює””, – поділилася Леся, щоб підняти настрій підписникам.

Леся Нікітюк вчить маму, як правильно господарювати
Леся Нікітюк вчить маму, як правильно господарювати

Потім сімейство відправилося на закупи. Підбирали Лесиній мамі пальто на зиму та спортивний костюм. Вибір широкий, тож приміряли декілька варіантів.

Леся Нікітюк з мамою на шопінгу
Леся Нікітюк з мамою на шопінгу

Ведуча була в захваті від вибору та цін. Тож не втрималася й собі приміряла шортики, стоячи на килимку за шторкою.

Леся Нікітюк з мамою на шопінгу
Леся Нікітюк з мамою на шопінгу

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.