Перманентний макіяж у зірок шоу-бізнесу: найкращі приклади, як прокидатися красивою жінкам після 40 років

Перманентний макіяж стає все популярнішим, особливо серед жінок після 40 років. Міжвійка, татуаж повік, пудрове напилення губ – ідеальний варіант завжди виглядати бездоганно навіть без макіяжу.

Перманентний макіяж – це процедура, яка дозволяє створити ідеальний незмивний мейкап, що буде триматися на обличчі протягом року і більше. Зірки шоу-бізнесу часто використовують перманент, щоб підкреслити свою красу і виглядати молодше.

Співачка Лана Дель Рей – володарка висхідних брів з вираженим вигином. Зірка зробила собі дуже популярний перманент – пудрове напилення брів. Фото до і після демонструють, що майстер підібрав для Лани ідеальну форму та колір татуажу. Під її сіро-зелені очі та волосся шатен коричневі брови пасують дуже добре.

Лана Дель Рей зробила пудрове напилення брів
Лана Дель Рей зробила пудрове напилення брів

Американська фотомодель і акторка Памела Андерсон вирішила максимально спростити собі життя та зробила татуаж повік, брів і губ. Однак у її випадку робота майстра була невдалою – після перманенту знаменитість стала виглядати тільки старше. Їй зробили прямі лінії брів, зафарбованих занадто темним кольором, а губи стали менш виразними через невмілий татуаж, який більше нагадує щільне татуювання, що виглядає неприродно, грубо і неактуально.

Татуаж брів та губ Памели Андерсон
Татуаж брів та губ Памели Андерсон

Наша чарівна експертка, ТОП майстер і тренер з перманентного макіяжу у Львові Людмила Іванова прокоментувала найпоширеніші міфи про перманент, а також розповіла, як з його допомогою можна візуально зменшити собі вік.

Майстер і тренер з перманентного макіяжу у Львові Людмила Іванова
Майстер і тренер з перманентного макіяжу у Львові Людмила Іванова
  • Які існують міфи про перманент та чого найбільше бояться твої клієнти?

О, міфів дуже багато. Сині, зелені брови чи стрілки, які виглядають як тату. І це насправді не зовсім міф, бо таких робіт є досить багато, але це не пудрове напилення, а татуаж, і такі роботи виконувались майстрами років 7-10 тому. Кольори такі зараз у власниць старого перманенту через те, що колись просто не існувало спеціальних пігментів для перманентного макіяжу, були лише для тату, тому майстри працювали ними. За цей час сфера дуже сильно розвинулась і такого, дякувати Богу, вже ніхто не робить.

Міф про збільшення губ перманентом – це також мало місце ще років 10 тому. І, повірте, це – жахлива ідея, адже зі шкіри обличчя і шкіри губ пігмент виходить по-різному, з часом у дівчини на обличчі буде просто ефект розмазаної помади, що виглядає, погодьтеся, аж ніяк не красиво. Тому якщо ви хочете додати об’єму чи вирівняти сильну асиметрію, краще підколоти губки. А якщо хочете красивий рівний колір та контур, тоді перманент – це для вас!

Молодим дівчатам не можна робити перманент. Звісно, що можна, адже сучасні техніки виглядають максимально натурально, а підібравши правильний пігмент, можна зробити перманент більш чи менш тривалим за запитом клієнта. І виглядатиме це так, наче дівчина просто трішки підфарбувалась, ніякого ефекту фломастерних брів!

Зроблю перманент і більше не буду малюватись. Перманентний макіяж не замінить вам вечірній макіяж, але він чудово впорається із задачею денного макіяжу. Прокинулась вранці і замість вимальовування брів та вій – просто їх зачесала щіточкою, на губи прозорий блиск – і все. 1 хвилина замість 20 на макіяж.

  • Чи можна за рахунок перманенту зменшити вік, помолодшати?

Так, правильна форма брів забирає років 15 – це факт. Тьмяні губи та невиразні очі також додають втоми та віку. Перманентний макіяж – це незамінна процедура для вікових клієнток, і щоб не говорити багато, я краще покажу фото до та після, ви самі все побачите.

Робота майстра і тренера з перманентного макіяжу у Львові Людмили Іванової
Робота майстра і тренера з перманентного макіяжу у Львові Людмили Іванової
Робота майстра і тренера з перманентного макіяжу у Львові Людмили Іванової
Робота майстра і тренера з перманентного макіяжу у Львові Людмили Іванової

Перманентний макіяж помітно змінює красунь старшого віку, візуально їх омолоджуючи. Наприклад, перманент брів може змінити форму, додати об’єму і густоти, що робить очі більш виразними. Перманент повік підкреслить погляд і зробить його більш яскравим. Перманент губ за рахунок виведення гарного симетричного контуру та заповнення кольоровим пігментом візуально додасть губам пишність, що приховає ознаки старіння.

Найпопулярніші зони татуажу – губи, повіки та брови. Також роблять перманентний макіяж мушки – це нанесення пігментом зображення родимки, однак дана процедура користується меншим попитом. Перманент розрізняється за техніками, кожну з яких підбирають з конкретною метою. Розглянемо детальніше види перманентного макіяжу.

Татуаж повік

Хочете забути про щоденну мороку з макіяжем і завжди виглядати на 100%? Тоді татуаж повік з розтушовкою – те, що вам потрібно. Він зробить погляд виразнішим, а при правильному догляді результат буде тішити близько 1-2 років. Процедура зводиться до того, що пігмент вводиться у верхній шар шкіри стерильним інструментом. Ціна татуажу повік може варіюватися, але результат – довготривалий та ефектний.

Існує кілька технік нанесення пігменту на повіки:

  1. Стрілка з розтушовкою. Такий татуаж очей виглядає природно і практично непомітно, при цьому образ змінюється невловимо і стає більш привабливим. Саме тому цей вид перманентного макіяжу один з найпопулярніших серед жінок після 40 років.
  2. Класичні стрілки. В цьому випадку пігмент наноситься на лінію верхньої повіки і злегка виходить за її кордони, що візуально збільшує очі.
  3. Міжвійка з розтушовкою. Такий перманентний макіяж повік виконується введенням барвника в простір між віями, а потім стрілку подовжують з вигином.
  4. Тонкі стрілки. Ця техніка татуажу очей популярна серед власниць азіатського розрізу очей.
  5. Широкі стрілки підкреслюють красу мигдалеподібних очей.
Все про перманентний макіяж: як прокидатися красивою жінкам після 40 років
Все про перманентний макіяж: як прокидатися красивою жінкам після 40 років

Татуаж губ

Перманентний макіяж губ допомагає виправити нечіткий контур, блідість та асиметрію губ. Процедура представляє собою введення у верхні шари шкіри пігментів, завдяки чому бажаний відтінок залишається на губах надовго.

Ціна татуажу губ залежить від техніки виконання, яких існує декілька:

  1. Пудрове напилення губ акварельна техніка – найбільш природний за результатом та мінімально травматичний для шкіри спосіб. При нанесенні пігменту майстер здійснює легкі маятникові рухи голкою, проводячи коротку лінію. Внаслідок цього руху утворюється не лінія, а кілька точок. Наносячи таким чином один шар за іншим, з’являється малюнок – дуже ніжний і легкий. Методика дозволяє надати візуальний об’єм та пом’якшити асиметрію. Голка занурюється у шкіру поверхнево, роблячи губи яскравими та зберігаючи натуральний вигляд.
  2. Щільне заповнення кольором або помадний ефект – техніка, подібна до пудрового напилення губ, але при цьому пігмент розподіляється більш рівно, щільно та глибоко. Зазвичай використовується для перекриття раніше зробленого перманентного макіяжу або тонування рубців. Використовуються як близькі до натурального, так і яскраві кольори, якщо є бажання замінити улюблену помаду на перманент губ.
  3. Контурний метод – підходить для тих, у кого яскравий свій натуральний колір губ. У цьому випадку їм надають бездоганну форму як з картинки. Більш м’який варіант контурування – розтушовка, яка дає плавний перехід від контуру до кольору своїх губ, не зафарбовуючи їх повністю.
Все про перманентний макіяж: як прокидатися красивою жінкам після 40 років
Все про перманентний макіяж: як прокидатися красивою жінкам після 40 років

Татуаж брів

Головні переваги, за які жінки так полюбляють перманентний макіяж брів – він не тече, не стирається та не змивається водою. Завдяки сучасним б’юті-процедурам ви можете збільшити пишність брів, скоригувати форму, приховати дрібні недоліки та усунути можливу асиметрію.

В прайсах косметологічних клінік найчастіше зустрічається пудрове напилення брів. Ця техніка підходить власницям світлих і тьмяних брів з пробілами. Пігмент апаратно вводиться під шкіру невеликими порціями. Відтінки можуть змінюватись – це створює ефект об’єму. Візуально такий татуаж брів виглядає як тіні або акуратне промальовування косметичним олівцем.

Відгуки про пудрове напилення брів переважно позитивні. Більшість жінок відзначають, що після процедури брови виглядають природно і доглянуто, а пігмент рівномірно розподіляється по шкірі, створюючи натуральний ефект.

Все про перманентний макіяж: як прокидатися красивою жінкам після 40 років
Все про перманентний макіяж: як прокидатися красивою жінкам після 40 років

Скільки тримається перманентний макіяж?

Тривалість перманентного макіяжу різниться в залежності від зони, техніки виконання, кваліфікації майстра, догляду за шкірою після процедури та, звісно, індивідуальних особливостей.

Розглянемо на прикладі перманентного макіяжу губ. Скільки тримається пудрове напилення залежить від відтінку – якщо використовуються нюдові кольори з легким фарбуванням, ефект триватиме до 1 року. Більш яскравий пігмент та більш глибоке його введення збільшить термін до 1,5-2 років. Крім того, на те, скільки тримається татуаж губ, впливає ще вік клієнта та догляд. На молодій шкірі ефект проходить швидше через прискорений обмін речовин, так само ефект скоротиться без корекції перманентного макіяжу.

Як правильно робити перманент?

Щоб зробити перманентний макіяж – міжвійку, татуаж губ, пудрове напилення брів або інші види перманенту, треба пройти такі етапи:

  1. На консультації обрати техніку виконання, підібрати відтінок, дізнатися про всі плюси та мінуси татуажу.
  2. Перед проведенням процедури майстер створить ескіз на вашому обличчі. Це важливо і необхідно для того, щоб ви розуміли, чого очікувати та яким буде кінцевий результат.
  3. Далі обов’язкова обробка антисептиком та нанесення знеболювального. Вид анестетика залежить від зони виконання. Наприклад, під час перманентного макіяжу повік знеболювання проводиться двічі – перед процедурою і після першого проходу.
  4. Нарешті починається безпосередній сеанс перманентного макіяжу.
  5. Після татуажу проводиться повторна обробка антисептиком, нанесення загоюючого крему та консультація з приводу догляду після процедури міжвійки, пудрового напилення губ, брів та іншого виду перманенту.

Як знайти хорошого майстра з перманентного макіяжу?

Щоб знайти хорошого майстра з перманенту, міжвійка це, брови чи губи, важливо звертати увагу на такі деталі:

  1. Відгуки клієнтів про спеціаліста в мережі або від ваших знайомих.
  2. Переконайтеся, що майстер має відповідну освіту та сертифікати.
  3. Огляньте оснащення – обладнання має бути якісним, а інструменти обов’язково стерильними.
  4. Після процедури майстер обов’язково повинен надати детальні інструкції по догляду за перманентним макіяжем.
  5. Обов’язково звертайте увагу, чи є у майстра на сторінці в соціальних мережах саме відео робіт, щоб бути певним, що це не фотошоп, а саме вправність і професіоналізм.

Перед тим, як вже йти на татуаж губ, брів або повік, спочатку запишіться на просту консультацію до обраного майстра. Подивіться його портфоліо, фото до і після пудрового напилення губ, брів, міжвійки, ціни. Не соромтеся і питайте у спеціаліста все, що вас цікавить з приводу процедури.

Є кілька ознак, які вказують на те, що майстер непрофесіонал і такого краще обходити стороною:

  • пропонує занадто низьку ціну на перманент;
  • не може показати диплом про освіту, сертифікати та портфоліо;
  • не дає детальних порад по догляду за татуажем.

Перманентний макіяж у зірок шоу-бізнесу

Серед українських знаменитостей перманентний макіяж собі зробила блогерка і дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова. Добре видно результат до і після пудрового напилення брів та міжвійки з розтушовкою. Фото демонструє, як перманент додає погляду свіжості, навіть без додаткового макіяжу добре помітний акцент на очах, що пасує жінкам будь-якого віку.

Дружина Віктора Павліка зробила пудрове напилення брів та міжвійку
Дружина Віктора Павліка зробила пудрове напилення брів та міжвійку

Відома телеведуча, журналістка та громадська діячка Маша Єфросиніна не приховує, що також вдалася до перманенту та зробила контур своєї верхньої губи. В мережі можна знайти її фото до і після татуажу губ, які говорять самі за себе – це точно було того варте.

Маша Єфросиніна зробила перманентний макіяж губ
Маша Єфросиніна зробила перманентний макіяж губ

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.