Лілія Ребрик вагітна втретє: телеведуча показала свій живіт на останніх термінах та сяючого татуся малюка

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик повідомила про те, що очікує на дитину втретє. Зірка не тільки потішила новиною, але й ексклюзивними кадрами, на яких постала з животом.

В результаті бурхливого кохання Лілії Ребрик та Андрія Дикого народилося двоє прекрасних дівчат. Дівчата стали найбільшим подарунком для люблячих батьків. Ведуча та хореограф ставляться до своїх спадкоємиць з великим трепетом та коханням.

Лілія Ребрик повідомила, що вагітна від Андрія Дикого втретє

Ребрик показала розмальоване обличчя 10-річної Діани
Лілія Ребрик повідомила, що вагітна від Андрія Дикого втретє

Ще не так давно Лілія отримувала питання стосовно того, чи наважиться знову стати мамою. Зірка не могла дати точної відповіді, хоча зізнавалися, що була б рада. Звісно, пара також поділилася, що розраховує на хлопчика, адже дівчата в них вже є.

До речі, найстаршій дочці зірок всього 10 років. Вона вже активно пробує себе у театральному мистецтві так кінематографії. Поліна не відстає.

І от прийшла щаслива новина. Лілія Ребрик оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі фотографії, на яких показалася з величезним животом. Зірка знаходиться на останніх термінах вагітності. У дописі до публікації вона підтвердила, що дійсно носить під серцем дитя.

На кадрах сім’я виглядає дуже щасливою та міцною. Звісно, Андрій просто сяє від усвідомлення, що він стане батьком знову і не приховує своїх найсвітліших емоцій. Дівчата виглядають також доволі задоволеними. Втім, Лілія Ребрик поки що не розповідала, як саме її дочки відреагували на новину про майбутнє поповнення.

Судячи з усього, пологи стануться дуже скоро. Візуально Лілія Ребрик виглядає, як на 8-му – 9-му місяці вагітності. Тим паче, що кадри, імовірніше за все, були зроблені взагалі декілька тижнів тому. Тож шанувальники можуть розраховувати на те, що зовсім незабаром почують про народження у Лілії Ребрик малюка.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Лілія Ребрик пережила серйозну кризу, так як втратила роботу. Зірка спочатку виходила в ефір і онлайн, потім змінила канал. Не дивлячись на події, вона все одно гастролювала разом з театром, але в якийсь момент почала менше публікувати контенту. Тепер шанувальники знають чому.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.