Купив автівку та везе особисто: Дантес після зборів на концерті водить розкішне авто – на своє не збирає

Співак Володимир Дантес, окрім успішного закриття масштабних зборів коштів на потреби та техніку українським захисникам, особисто передає їм все необхідне та продовжує працювати задля спільної мети.

Український артист Володимир Дантес повідомив, що збір коштів минулого місяця на його концерті у Варшаві приніс свої плоди, оскільки нарешті знаменитість може похизуватися автомобілем, який придбав для захисників та передати його особисто до рук військових.

Володимир Дантес віддав свою Tesla волонтерам
Дантес після зборів на концерті водить розкішне авто

Зізнався, що дорога до Харкова виявилася для нього непростою, адже великі затори не давали чоловіку швидше виїхати зі столиці. Утім, шоумен щасливий, адже вночі він зміг дістатися до пункту, назначеного захисниками, та передати придбану та відремонтовану автівку в руки наших захисників:

“Скоро ще покажу автівку, яку купив та відремонтував після концерту у Варшаві. І вже сьогодні особисто відвезу у Харків, і передам 113-й”.

Дантес після зборів на концерті водить розкішне авто

Співак подякував всім, хто долучається до його донатів, а ще по дорозі до Харкова, як і обіцяв в попередній Instagram-Stories, показав розкішний коричнево-чорний шкіряний салон автомобіля та його великі розміри.

Дантес після зборів на концерті водить розкішне авто

Після довгої дороги та переданого транспортного засобу Володимир Дантес відзвітувався, що нині знаходиться в Харкові, авто перебуває в надійних руках військових та щасливий бути у своєму рідному місці не тільки з корисливою ціллю, а й, імовірно, ще зі своїми спогадами з юності:

“Доброго ранку. Авто було доставлено і передано. Я щасливий. Я в Ха”.

Однак і це ще не все, адже паралельно з автівкою для 113 бригади співак передає акумулятори для інших захисників:

“Ось екофло для 127-ї. Це пожежа!!! Від вас і нас з Олексієм Дурнєвим”.

Дантес після зборів на концерті водить розкішне авто

Бачимо, що шоумен Володимир Дантес у своїй сфері діяльності даремно часу не гає та зі своїми колегами власними масштабними розважальними шоу та концертами вносять чималі суми коштів для допомоги Збройним силам України.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.