Пішли під вінець, а тепер діти: Кацуріна показала дитину, якій Дантес став татом – вже повноцінна сімʼя

Дівчина відомого українського співака Володимира Дантеса Даша Кацуріна оприлюднила рідкісні кадри з часу проведеного з донькою від попереднього шлюбу.

У своєму блозі соціальної мережі Instagram Даша Кацуріна поділилася новим відео, на якому проводить час зі своєю донькою Олександрою. Матуся привела дитину до закладу харчування, аби підкріпитися та мати змогу посидіти лишень вдвох. Відразу помітно, як Саші смакували замовлені страви, а тому на питання від мами, чи смачно їй, вона з впевненістю відповіла, що так.

Кацуріна показала дитину, якій Дантес став татом

До повної сімейної картини не вистачає тільки 2-річного сина Даші Івана та її нового коханого, співака Володимира Дантеса. Попри свою тверду позицію бути в суспільстві чайлдфрі, він прекрасно взаємодіє з дітьми дівчини, грається з ними, надає настанови, годує сина коханої та навіть купає його. Телеведуча Маша Єфросиніна правильно підмітила, що це вже не схоже на чайлдфрі, оскільки Дантес прекрасно взаємодіє з дітлахами, на що артист далі дотримується своєї позиції.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна
Кацуріна показала дитину, якій Дантес став татом

Утім, навіть після публічних заяв шоумена Володимира Дантеса, що він продовжує в суспільстві бути чайлдфрі бачимо, що він щиро полюбив дітей Кацуріної, вміє з ними спілкуватися і що не менш важливо не прагне замінити їм батька, оскільки розуміє, що він у них є.

Співак зауважив, що нащадки коханої надають великий стимул для ще більшої роботи та самовдосконалення, адже прогодувати двох дітлахів, які кожного дня ростуть не так вже і легко. Каже, що хоче, аби Даша, Олександра та Іван мали все необхідне для щасливого життя.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.