“Заміж кожного року”: Аліна Гросу заговорила про друге заміжжя і натякнула, що вийшла за Полянського

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше відповіла на питання стосовно майбутнього весілля та вразила натяком на те, що вийшла заміж за Полянського.

Шанувальники Аліни Гросу досить довго намагалися дізнатися, що відбувається у її особистому житті. Після 24 лютого бойфренд артистки Роман Полянський поводився дивно, повністю зник з інформаційного простору і наче навмисно уникав прямого спілкування з аудиторією.

Пізніше стало відомо, що співачка лягла на операцію та проходила реабілітацію, а коханого поруч з нею не було. Коли Аліна переїхала до Сполучених Штатів Америки, то вперше заговорила про свого бойфренда, заявивши, що шкодує про те, що ці стосунки зробила публічними. Підписники інтерпретували дану заяву, як зізнання у тому, що пара розсталася. Але чи так це насправді?

Аліна Гросу відповіла на питання про наступне весілля

Аліна Гросу відповіла на питання про наступне весілля

Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові кадри, на яких показала коханого хлопця. Втім, його обличчя вона показувати не стала. Звісно, усім одразу ж стало цікаво, хто він і чому Аліна все ж таки не показує його фанатам.

А коли співачка отримала питання щодо наступного весілля, то заявила, що виходити заміж кожного року – це занадто дивно. Варто відмітити, що з Олександром Комковим вона побралася давно, і її зізнання звучить як натяк на те, що за Полянського вона також вийшла заміж.

Власне, Аліна Гросу і не говорила про те, що розставалася з актором і цілком імовірно, що пара втекла за кордон разом. Як ніяк з російської федерації також їде велика кількість зірок і дуже часто вони обирають для життя саме Штати.

Втім, правду знає лише сама Аліна Гросу. Тим паче, що її нібито колишній бойфренд все ж таки засвітився в москві минулого літа, що дещо ускладнює дану версію.

До речі, артистка також зізналася, що знаходиться у прекрасних стосунках з усіма своїми колишніми хлопцями і не спілкується лише з екс-чоловіком Олександром. У молодих людей досі продовжується конфліктна ситуація. Нагадуємо, що Аліна звинуватила його у зраді, а також в ініціативі розстатися, а Олександр Тимчасом запевняє, що рішення було обопільним.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.