Рідна мама не впізнає: донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл пофарбувалася в темний і виглядає тепер ще старше

Старша дочка знаменитої української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл вразила мережу кардинальноною зміною іміджу. Як зараз виглядає дівчина?

Ольга Фреймут вже неодноразово стикалася з нерозумінням поведінки її дочки. Імовірно така ситуація склалася через те, що аудиторія очікувала на відповідність тих істин, які телеведуча транслює у своєму блозі та на телебаченні з вчинками її спадкоємиці, яку зірка виховувала.

Побачивши серйозний дисонанс у поглядах Ольги та стилі життя її старшої спадкоємиці, публіка почала реагувати дуже неоднозначно.

Злата Мітчелл пофарбувалася в темний

Донька Ольги Фреймут здивувала своїм образом
Злата Мітчелл пофарбувалася в темний

Серйозна трансформація зі Златою відбулася після її переїзду до Сполучених Штатів Америки. Дівчина успішно сепарувалася від своїх батьків та розпочала свій шлях, який зовсім не відповідав очікуванням фанатів ведучої. Після того, як підписники Фреймут побачили, що Злата дозволяє собі глибокі декольте, яскраві макіяжі та всіляко проявляє харизму на родину чекав шквал хейту. Ведучій дісталося навіть від своєї колеги з 1+1, яка написала їй доволі неприємні речі у особисті повідомлення.

Також публіка частіше почала помічати, наскільки Злата припиняє бути схожою на свою матір. Дівчина наче поставила собі за мету стати повною протилежністю зірки. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram результати свого чергового перевтілення. Злата трохи поекспериментувала з іміджем та стала набагато темнішою.

Також цікаво, що за своїм стилем Злата стала схожою на відому американську бізнесвумен Кайлі Дженер, яка останні декілька років серйозно впливає на тренди та задає моду. Підписники можуть побачити ту саму тонку фігуру, пишний бюст, широкі стегна, любов до облягаючих суконь, ідеально рівне та блискуче волосся.

Окрім того нещодавно дівчина показувала кадри, на яких її губи виглядали збільшеними або за допомогою косметології, або фотошопом. Тоді ж Злата знову наштовхнулася на критику. Фреймут була вимушена втрутитися та захистити свою дочку від людей, які дозволяли собі дуже нелестиві вислови на адресу дівчини.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?