Олександр Кривошапко розлучився з третьою дружиною і показав нову обраницю, яка перевершила колишню

Відомий український вокаліст Олександр Кривошапко вразив мережу раптовими змінами в особистому житті. Виявляється, у співака з'явилася нова дівчина.

Ще зовсім нещодавно Олександра Кривошапка вітали зі створенням нової сім’ї. Невдовзі після 24 лютого вокаліст повідомив про те, що знову пов’язав себе узами шлюбу. Але судячи з усього, знову не склалося.

Олександр Кривошапко розлучився з другою дружиною

Олександр Кривошапко і Марія
Олександр Кривошапко розлучився з другою дружиною

Не зраджуючи своїм звичкам приховувати правду про особисте життя, Олександр не став розповідати, що сталося між ним та його новою коханою. І єдине, що доступно для його фанатів зараз – це знання, що вони більше не разом.

Примітно, що публіка сподівалася на те, щоб цей раз співаку вдасться зберегти своє кохання та побудувати міцну сім’ю, але вкотре чи то не пощастило, чи то щось стало причиною розладу в стосунках. Це вже не вперше і не вдруге у співака руйнуються любовні взаємини.

Нещодавно Кривошапко оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання про те, що в нього з’явилася нова кохана. Майже відразу ж після розлучення артист закрутив новий роман. Його обраницею стала дівчина на ім’я Христина, яку він називає своїм промінчиком світла.

Олександр Кривошапко розлучився з другою дружиною. Фото, опубліковане вокалістом 

Цікаво й те, що дівчина також опублікувала спільне фото з Олександром. До нього вона додала романтичний допис з компліментами на адресу зірки.

Нагадуємо, що на піці популярності Олександр Кривошапко перебував у романі з Тетяною Денисовою. Пара навіть побралася, але довго не протрималася. Глядачі довго спостерігали за їхньою особистою драмою. Втім, вони досі ставляться одне до одного з великою повагою. Олександр не наважився критикувати колишню навіть попри її проживання в російській федерації.

Згодом чоловік почав зустрічатися з моделлю і навіть став батьком, але зрештою і в цей раз не склалося. Стосунки з Марією здавалися казковими. Пара транслювала фантастичну закоханість, втім криза у шлюбі залишилася непомітною для підписників.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.