Лілія Ребрик показала, як виглядають її дочки від Дикого: старша вже акторка, а молодша – ніжна і чутлива

Історія кохання Лілії Ребрик та Андрія Дикого розгорталася на очах у всієї України, і в результаті цієї любові народилося двоє прекрасних дівчат.

Стосунки Лілії Ребрик та Андрія Дикого глядачам стало відомо безпосередньо у фіналі танцювального проєкту, де вони і познайомилися. Сталося це багато років тому. Примітно, що молоді люди спочатку взагалі не мали одне до одного романтичного інтересу. Обидва знаходилися в стосунках і розглядали проєкт перш за все як можливість пропіаритися, покращити свою кар’єру на телебаченні, заробити грошей та навчитися чомусь новому. В обидвох не було жодного дефіциту уваги та романтики.

Лілія Ребрик показала, як виглядають її дочки

Лілія Ребрик вирішила нагадати чоловікові за що він її покохав
Лілія Ребрик показала, як виглядають її дочки

Та чим далі заходила справа, тим ясніше ставав той факт, що між Лілією та Андрієм дуже потужна хімія. Чутки про їхній роман розповзлися швидше, ніж самі зірки зрозуміли, що кохають. Однак, коли співпраця завершилася стало зрозуміло, що розставатися вони не хочуть і довелося приймати дуже серйозне та непросте рішення.

Дуже скоро пара побралася. Власне кажучи, вже на фінал вони прийшли, будучи подружжям. А через декілька років у Андрія та Лілії з’явилася дочка. Красуню назвали Діаною і як не дивно вона успадкувала мамину красу, батькову харизму, а також жагу до творчості.

Вже 2 роки тому вона зіграла свою першу роль у серіалі, і впоралася з цією задачею на відмінно. Натомість її молодша сестра Поліна, яка ще більше схожа на їхню матір поки що підростає і не може брати участь у подібних проектах. Втім, Ребрик впевнена, що все попереду.

Лілія Ребрик показала, як виглядають її дочки

Після 24 лютого родина пережила певну кризу, яка знайома усім українським сім’ям. Родина тимчасово переїхала до заходу, але через півроку повернулася до заміського будинку. Маючи проблеми з роботою, а також попри проблеми в країні, Лілія Ребрик все одно наважилася на поповнення в сім’ї. Зараз зіркові батьки, а також їхні дівчата з нетерпінням очікують на появу хлопчика чи дівчинки.

Дівчата ростуть з неймовірною швидкістю, і варто сказати, що звикли до публічного життя і зовсім не бояться, і не уникають камер.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?