Тоня Матвієнко показала свого батька-вдівця: ще 2 роки тому тікав від дружини Ніни Митрофанівни на дачу

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як виглядає її батько Петро Гончар, що два тижні тому став вдівцем. Усі деталі в статті.

2 роки тому український шоу-бізнес сколихнула новина про те, що Ніна Матвієнко розлучається зі своїм чоловіком Петром Гончаром. Здавалося, що пара після 50 років життя разом не наважиться на подібний крок. Втім, доля буває дуже непередбачуваною.

Відомо, що вдівець Ніни Матвієнко народився в 1949 році, виховувався в сімʼї свого дядька і став відомим художником, який передав свій талант синам. Історія знайомства Петра і Ніни сягає корінням у далекі 70-ті роки минулого століття. Тоді їх познайомив спільний знайомий, учасник гурту “Явір”. Закохана пара побралася 1971 року.

Два художники, дві особи прожили разом півстоліття, але в якийсь момент відчули втому від багаторічного тягаря, образ і претензій один до одного.

Ніна Матвієнко вразила виглядом
Тоня Матвієнко показала свого батька-вдівця

Артистка прийшла на ток-шоу та розповіла фанатам, що ж насправді сталося між нею та її благовірним-художником. На той момент пан Гончар вже перебрався на дачу і не жив разом з дружиною. Здавалося, що крапка поставлена і обговорювати більше нічого, але незабаром Ніна Митрофанівна заявила, що дуже погарячкувала і вони з чоловіком помирилися.

Тоня Матвієнко показала свого батька-вдівця

Петро Гончар не полюбляє публічність, повністю поглинутий творчістю та мистецтвом, а також важко переносить натовп. На похоронах своєї дружини він тримався стійко та видавав жодної емоції, окрім глибокої пошани до покійної та скорботи.

Тоня Матвієнко показала свого батька-вдівця

Примітно, що Тоня Матвієнко набагато частіше показувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram саме свою кохану матір, з якою жила разом, якій могла довірити усі секрети, і яку безмежно любила.

Тоня Матвієнко показала свого батька-вдівця

Свого улюбленого батька артистка показувала за рідкісним виключенням. І втім, його обличчя добре знайоме шанувальникам співачки.

Як художник переносить смерть своєї благовірної достеменно невідомо. Тоня Матвієнко постійно показує, що для неї це неймовірна втрата і вона не може оговтатися від неї. Втім, про свого батька жінка майже не розповідає, залишаючи приватне приватним.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.