Тоді й зараз: як змінилися зірки “Відчайдушних домогосподарок” через 20 років – Габі ще та штучка (ФОТО)

Минуло майже 20 років від прем'єри першої серії культового серіалу "Відчайдушні домогосподарки". Як змінилися голлівудські красуні за цей час?

Перша серія всесвітньовідомого серіалу вийшла 3 жовтня 2004 року. Стрічка швидко здобула популярність. Вже у квітні 2007 року серіал оголосили найпопулярнішим у світі, а його аудиторія налічувала 120 мільйонів осіб. Не секрет, що вагому частку успіху серіалі приніс чудовий підбір акторів. Протонуємо подивитися, як зараз виглядають красуні, що зіграли головні ролі у телесеріалі.

Єва Лонгорія, яка зіграла роль Гарбіель Соліс

Габі жадали всі чоловіки, а жінки заздрили її вроді. Не дивно, що серіал приніс Єві шалену популярність. Зараз Жінка продовжує зніматися в кіно, займається режисурою, а також благодійністю.

Наразі, жінці 48 років, та виглядає вона чудово. Акторка заміжня та має сина Сантьяго, хоча до народження первістка заявляла, що не збирається ставати матір’ю. Вона чудово комунікувала зі старшими дітьми свого чоловіка Хосе Антоніо Бастона.

Тері Гетчер, відома за роллю Сьюзан Майєр

58-річна Тері за роль Сьюзан Майєр отримала нагороду. Жінку нагородили Золотим глобусом за найкращу жіночу роль у комедії. Також, жінка активно займалася блогерством, вона розвивала кулінарний канал. Проте, судячи з того, що останнє відео вийшло рік тому, вона цю страву закинула.

Гетчер буда заміжня двічі. Проте, не склалося. Разом з ексчоловіком вони виховали доньку – Емерсон Роуз, якій зараз 25 років.

Фелісіті Хаффман (серіальне ім’я Лінетт Скаво)

Фелісіті зіграла замучену багатодітну маму, проте у житті вона щасливо заміжня та має двох донечок. Акторка має власну зірку на Голлівудській “Алеї слави”.

У 2019 році вона втрапила в гучний скандал, після чого її кінокар’єра закінчилася. Жінка заплатила за випускний тест доньки. Зірка навіть відсиділа за ґратами два тижні та отримала умовний термін на 1 рік.

Марсія Кросс, яка зіграла роль Брі Ван де Камп

Цього року найстарша з четвірки акторок відзначила 61-річчя. Марсію запам’ятали, як завжди ідеальну та неймовірно рішучу Брі. У 2017 році жінка змогла подолати страшну хворобу. У актриси діагностували рак. Курс хімієтерапії допоміг акторці досягти ремісії. Вона відновила роботу в кіноіндустрії.

Наразі жінка заміжня. Вона вийшла заміж за брокера Тома Махоні. Подружжя має двох дітей – 13-річних донечок-близнючок.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?