“Живемо далі”: Алла Пугачова вперше вийшла на зв’язок після усього і показала, як виглядає вона та її діти

Легенда радянської естради Алла Пугачова нарешті вийшла на зв'язок після останніх подій та показала, що зараз відбувається з нею та її сім'єю.

24 лютого Максим Галкін підтримав Україну, зібрав сім’ю та рушив до аеропорту. Родина гумориста вирушила до Ізраїлю найпершим доступним рейсом і згодом комік зізнавався, що насправді навіть не вірив у те, що йому вдасться втекти. Втім, він зміг це зробити, і досі підтримує українців, так само, як і його дружина Алла Борисівна, що стало для росіян великим сюрпризом.

Неодноразово коміку доводилося мати справу з масовим хейтом, який виливався на нього в соціальній мережі, втім, він твердо стояв на своєму та пояснював, чому зайняв таку позицію.

Алла Пугачова показала, як зараз виглядає вона та її сім’я

Галкін покидає Пугачову та вирушає в тур: користувачі обурені заявою
Алла Пугачова показала, як зараз виглядає вона та її сім’я

Родина оселилася в Ізраїлі. Подейкували, що у Алли Пугачової є розкішний маєток в Кесарії. Замок в підмосков’ї сімʼя продала. Діти пішли в нову школу і здавалося, що життя потихеньку налагоджується, але воно підготувало ще багато неприємних сюрпризів. Через останні події Аллі Борисівні та Максиму знову довелося шукати нове місце для мирного існування.

Так, мережею вже прокотилася новина про те, що подружжя придбали розкішний пентхаус на Кіпрі, втім, дана інформація досі не підтвердилася ні інсайдерами, ні членами родини.

Натомість Пугачова оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото вперше за довгий час. На ньому вона постала поруч з коханим чоловіком, і виглядає просто казково. Зірка не відмовляє собі у люксових брендах її може дозволити надалі жити на широку ногу, що деяким сильно не сподобається.

Також вона поділилася кадрами, на яких показала обидвох двійнят. Ліза помітно виросла і продовжує квітнути на очах. Гаррі все більше схожий на свого батька, має посміхнений погляд і доволі виразні риси.

На фото також потрапив і сама Максим, який продовжує активно публікуватися в соціальних мережах, спілкуватися зі своїми фанатами та розповідати про те, що з ними відбувається. Галкін також виглядає чудово, і навіть не можна сказати, що сім’я переживає не найкращі часи, судячи з його останніх знімків.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.