Як виглядає колишній чоловік Аліни Гросу? Молодий бізнесмен, який вигідно одружився, але дивився на сторону

Відома українська співачка Аліна Гросу багато років була відкрита до своєї аудиторії повністю. Артистка охоче розповідала про своє особисте життя, і навіть про розлучення.

Здавалося б, що потрібно молодим людям у стосунках, які вже доволі заможні, красиві, успішні, взнавані та ще й мають люблячих батьків? Безумовно, ґрунт для ідеального шлюбу у Аліни Гросу та Олександра Комкова був. Пара познайомилася в москві, коли співачка ще навчалася. Але жити вони переїхали до України.

Молодята зіграли розкішне весілля в Тоскані. За словами виконавиці, на нього було витрачено 100 тисяч євро. І нібито все було оплачено з кишені її батьків. Після торжества подружжя оселилося у квартирі, яку Аліна Гросу отримала від батьків. Мова йде про розкішне житло з пʼятьма кімнатами. Артистка розпочала ремонт і вже тоді почала скаржитися на свого коханого. Мовляв, взагалі не хоче брати в цьому участь.

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу показала, як виглядає її колишній чоловік

Аліна Гросу показала, як виглядає її колишній чоловік

Вже через півроку артистка повідомила про те, що їхнім взаєминам настав кінець. За її словами, ініціатором розставання став саме Олександр. Чоловік попросив паузи стосунках, а сам виїхав з її квартири, і нібито почав спілкуватися з іншою жінкою.

Колишній чоловік Аліни Гросу
Аліна Гросу показала, як виглядає її колишній чоловік

Через деякий час бізнесмен все ж таки вирішив повернутися, але виконавиця йому відмовила. Розгорівся конфлікт, в ході якого Аліна Гросу зробила для себе висновки, що її екс-чоловік не був щирим.

Примітно, що друзі Олександра Комкова пізніше вступилися за нього та розповіли пресі, що все було зовсім не так. Мовляв, Олександр не зраджував Аліні, а от вона на диво швидко зійшлася з актором Романом Полянським, який почав з нею працювати якраз в період її заміжжя.

При цьому усі натяки Аліни на те, що в Олександра не було достатньо грошей, щоб потягнути той рівень життя, який вони вели, вони також спростували. З’явилася інформація, що нібито у Комкова є власний бізнес в Сполучених Штатах Америки, і пов’язаний він з IT-технологіями. Так чи інакше зараз чоловік щасливо одружений і навіть виховує маленьку дитину.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.