Злата Огнєвіч “прошляпила”, а Ксенія Мішина вже тут як тут: перша Холостячка засвітилася з Максом Тарапатою

Відома українська акторка Ксенія Мішина знову засвітилася у компанії екс-учасника другого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка". Невже між ними щось є?

Макс Тарапата був серед лідерів під час зйомок реаліті-шоу зі  Златою Огнєвіч. І хоча глядачі були впевнені, що перемога у бізнесмена в руках, він не потрапив навіть у фінал. Причина такого перебігу подій досі залишається загадкою, адже між ним та співачкою дійсно складалися ніжні та теплі стосунки.

Втім, Злата сама розповідала, що зробила неправильний вибір через психологічні проблеми. Мовляв, її привабив найхолодніший та найзакритіший учасник, тобто Андрій Задворний.

Ксенія Мішина знову засвітилася з Максом Тарапатою

Максим Тарапата вперше розповів, як Злата Огнєвіч ридала, коли Андрій Задворний її кинув
Ксенія Мішина знову засвітилася з Максом Тарапатою

На момент закінчення зйомок Макс та Злата болить були ледь не найближчими товаришами, з усіх, хто брав участь у шоу. Тарапата ще неодноразово засвітився у компанії артистки, і не приховував своєї симпатії до неї. Але Злата одразу ж спростувала інформацію про те, що можливо чоловіку все ж таки вдасться завоювати її серце. Вона заявила, що займається з психотерапевтом, і її воно для стосунків закрите.

Але як нещодавно побачили підписники, для Тарапати відкрилися ще одні двері. Мова йде про спілкування з прекрасною Ксенією Мішиною. Акторка розсталася зі своїм бойфрендом Олександром 2 роки тому. При цьому здавалося, що історія все ще не закінчена. Гуморист неодноразово говорив в своїх інтерв’ю про те, як кохає колишню і що має намір її повернути.

Вона натомість запевняла, що це неможливо, але лютого 2022-го поїхала з ним до Буковелі. Повідомлялося, що пара провела декілька днів у номері, після чого їхні дороги розійшлися назавжди.

Ксенія Мішина знову засвітилася з Максом Тарапатою

А нещодавно Ксенія Мішина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких постала з Максом. Варто відмітити, що вона вже не вперше засвітилася у компанії бізнесмена.

Деякі з користувачів вже схиляються до думки, що між ними можуть зароджуватися романтичні почуття, але навіть натяку на це немає в їхніх блогах.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.