Верещить і хоче на сцену: в Дантеса зʼявилася фанатка, яка є донькою відомої родини – Кацуріній конкурентка?

Концерти відомого українського співака Володимира Дантеса ладні заряджати неабияким драйвом та позитивом. Одна його маленька фанатка вирішила це показати на власному прикладі.

Днями відбувся великий сольний концерт артиста Володимира Дантеса у Києві. Чоловік у своєму Instagram розповів підписникам, що ніколи не виступав при такій кількості людей у великій залі.

Дантес зізнався, що дійство не обійшлося й без курйозних моментів, однак його феєричне продовження та закінчення було того варте. Річ у тім, що команді Дантеса протягом його двох треків довелося ремонтувати техніку. Все через те, що після виконання артистом першої пісні, перестали працювати портали – колонки, які потрібні, аби глядачі усе чули.

Володимир Дантес зізнався, чому не пішов на фронт
В Дантеса зʼявилася фанатка, яка є донькою відомої родини

Згодом при успішному розв’язанні всіх проблем, далі про неприємності вже годі було і думати. На концерті двоє товаришів Дантеса освідчилися своїм другим половинкам. Щобільше, завдяки всім присутнім в залі, злагодженій роботі команди й таланту Дантеса, вдалося зібрати 11 тис. євро.

В Дантеса зʼявилася фанатка, яка є донькою відомої родини

Дружина одного з найуспішніших коміків країни Юрія Ткача Вікторія Ткач поширила відео в соціальній мережі Instagram, де її донька Ліза із запалом в очах, шаленою енергетикою та драйвом підспівує Володимиру Дантесу. Склалося враження, що дівчинка готова була вибігти прямісінько на сцену та виступити разом з артистом. В цей час Дантес виконував всім відому композицію “Чуєш”.

До речі, прихильники співака запідозрили, що трек Володимир присвятив колишній дружині Наді Дорофєєвій. Чоловік спростував усі плітки, заперечив цей факт та переконав, що поважає Надю та все, що їх колись поєднувало.

Наразі шоумен Володимир Дантес щасливий у нових стосунках з бізнесвумен Дашею Кацуріною. Парочка вже почала жити разом, утім, з узаконенням стосунків шлюбом поспішати не хочуть.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.