Катерина Осадча показала дитину від Юрія Горбунова: синочок сяяв від щастя та уваги обох батьків – копія Юри

Телеведуча Катерина Осадча показала рідкісні кадри, як її родина проводить час разом. На відео Катя та чоловік Юрій Горбунов міцно обіймали 6-річного сина Івана.

Подружжя Катерини Осадчої та Юрія Горбунова разом виховують трьох синів. Спільних Івана та Данила й старшого сина Іллю від попереднього шлюбу Каті з депутатом Олегом Поліщуком.

Осадча зізнається, що старший син знайшов спільну мову зі своїм вітчимом. Наразі 21-річний Ілля навчається за кордоном в Америці. Звичайно, вдома хлопець буває не так часто, лише декілька разів на рік, але, гадаємо, що дуже сумує за своєю зірковою родиною.

Осадча розповіла про різницю у віці та зрості з Горбуновим
Катерина Осадча показала дитину від Юрія Горбунова

Свого первістка Катерина Осадча народила, бувши в 19-річному віці. Телеведуча не приховала, що хотіла дитину, але потім, коли вона стала мамою, зрозуміла, що таки зарано відчула на собі, що таке материнство.

Спочатку Катерина була в шоковому стані, оскільки до неї прийшло усвідомлення, що тепер вона, спершу, мама, яка відповідальна за цього хлопчика. Потім майбутня знаменитість заспокоїлася та все стало на свої місця.

Катерина Осадча розповіла, де працюватиме її старший син
Катерина Осадча та її старший син Ілля

Нещодавно журналістка поділилася рідкісними сімейними кадрами. На відео Катерини потрапили чоловік Юрій та їхній 6-річний син Іван, якому батьки того вечора віддали всю свою увагу. Хлопчик з любов’ю обіймав маму, а голова сімейства, своєю чергою, обійняв і дружину, і сина. Родина жартувала, сміялася та насолоджувалася моментами проведеними разом.

Катерина Осадча показала дитину від Юрія Горбунова

Нагадаємо, що свої стосунки шлюбом Катерина Осадча та Юрій Горбунов наважилися закріпити у 2017 році. 18 лютого цього ж року у пари народився син Іван, а 19 серпня 2021 року на світ з’явилася друга спільна дитина, син Данило.

Схожі статті

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.