Влад Яма нарвався на хейт через нове відео з США на якому танцює: підписники не оцінили його стресостійкість

Український хореограф Влад Яма часто викладає нові фото та відео у соціальні мережі. Проте частенько наривається на хейт. Цього разу йому прилетіло через заклики не стресувати.

Український танцюрист та хореограф Влад Яма активно веде соціальні мережі, де публікує фото з особистого життя та роботи. Проте українському суспільству не по душі його пости. Підписники вважають недоречною поведінку зірки.

В річницю звільнення Херсону від російських загарбників хореограф виклав відео з танцями. Чоловік додав звук зі словами “No stress”, а трішки пізніше додав декілька фото. Світлини Влад підписав словами з популярної пісні “Все буде добре” популярного українського гурту Океану Ельзи.

Влад Яма нарвався на критику в соцмережах
Влад Яма нарвався на критику в соцмережах

Шанувальники не оцінили слова підтримки від знаменитості, що з початку повномасштабного вторгнення знаходиться за кордоном. Користувачі мережі вкотре запідозрили, що Влад живе у паралельній реальності, де немає війни, а життя наче мед. Тож, розчаровані підписники вирішили нагадати Ямі останні події в коментарях.

“Владе, ви існуєте десь у паралельній реальності?”, “І це такий контент в першу річницю звільнення Херсона? Вам як публічній людині більше нема чим поділитися і що сказати?”, “Дуже розчарована вашою поведінкою”, – написали шанувальники.

Влад Яма нарвався на критику в соцмережах
Влад Яма нарвався на критику в соцмережах

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення Влад Яма стрімко покинув України. Хореограф пояснює, що зміг виїхати, ще до того, як були зачинені кордони для чоловіків. За словами танцюриста, він спочатку виїхав до Європи, а звідти, разом з дружиною та сином, вирушив до Америки.

Влад Яма нарвався на критику в соцмережах
Влад Яма нарвався на критику в соцмережах

Наразі, Влад Яма займається волонтерством. Подорожуючи різними штатами США, він проводить благодійні майстер-класи на підтримку українців та збирає кошти для ЗСУ.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.