Букетом в обличчя: переможцю “Холостячки” Олександру Еллерту дісталося після розставання з Ксенією Мішиною

Переможець романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт знаходиться в Сполучених Штатах Америки більше року, і активно показує своє нове життя.

Олександр та Ксенія здавалися ледь не найвродливішою парою в українському шоу-бізнесі. І здавалося, в Україні знову відбулася доволі рідкісна історія кохання, яке народилася під час знімань романтичного реаліті-шоу. Ні Голівуд, ні європейські продюсери не можуть похизуватися парами, які були б створені саме за такого формату. Тож Україна у цьому питанні безсумнівно лідувала.

Олександру Еллерту дісталося після розставання з Мішиною

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Олександру Еллерту дісталося після розставання з Мішиною

Здавалося, що Мішина вийде заміж за Еллерта. Але 2021-го сталося непередбачуване. Попри те, що шанувальники не хотіли вірити у чутки про їхнє розставання, воно дійсно відбулося. Перша криза сталася під час поїздки Ксенії до Хорватії, де вона знімалася у новому фільмі. Зірка просто видалила свого коханого з галереї, а також відписалася від нього в Instagram. Чоловік не визнавав, що в їхніх стосунках відбувається щось не те.

А вже незабаром Ксенія першою повідомила про те, що вони більше не разом. Олександр не здавався впродовж уроку. Він заявляв, що зробить усе необхідне, аби повернути свою кохану. І йому це майже вдалося після 24 лютого, коли він допомагав евакуюватися Ксенії до Карпат.

Але провівши декілька днів разом, обидва роз’їхалися. Мішина вирушила до Бельгії, а Олександр опинився в Сполучених Штатах Америки, підкресливши, що виїхав абсолютно легально.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Олександру Еллерту дісталося після розставання з Мішиною

Після цього гуморист не дозволяв собі висловів, в яких говорив про те, що поверне свою колишню, як і утримувався від слів про те, що її кохає. На її останній коментар щодо їхніх стосунків комік взагалі відповів з долею роздратування та сарказму.

Зараз Олександр проживає за кордоном і навіть не згадує про розставання з Мішиною. Натомість він провів чергове день народження без коханої.

Олександру Еллерту дісталося після розставання з Мішиною. Скріншоти особистої сторінки зірки

Зокрема нещодавно його привітали дуже незвичайним чином: кинули в обличчя квітами, а потім тортом.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.