Букетом в обличчя: переможцю “Холостячки” Олександру Еллерту дісталося після розставання з Ксенією Мішиною

Переможець романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт знаходиться в Сполучених Штатах Америки більше року, і активно показує своє нове життя.

Олександр та Ксенія здавалися ледь не найвродливішою парою в українському шоу-бізнесі. І здавалося, в Україні знову відбулася доволі рідкісна історія кохання, яке народилася під час знімань романтичного реаліті-шоу. Ні Голівуд, ні європейські продюсери не можуть похизуватися парами, які були б створені саме за такого формату. Тож Україна у цьому питанні безсумнівно лідувала.

Олександру Еллерту дісталося після розставання з Мішиною

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Олександру Еллерту дісталося після розставання з Мішиною

Здавалося, що Мішина вийде заміж за Еллерта. Але 2021-го сталося непередбачуване. Попри те, що шанувальники не хотіли вірити у чутки про їхнє розставання, воно дійсно відбулося. Перша криза сталася під час поїздки Ксенії до Хорватії, де вона знімалася у новому фільмі. Зірка просто видалила свого коханого з галереї, а також відписалася від нього в Instagram. Чоловік не визнавав, що в їхніх стосунках відбувається щось не те.

А вже незабаром Ксенія першою повідомила про те, що вони більше не разом. Олександр не здавався впродовж уроку. Він заявляв, що зробить усе необхідне, аби повернути свою кохану. І йому це майже вдалося після 24 лютого, коли він допомагав евакуюватися Ксенії до Карпат.

Але провівши декілька днів разом, обидва роз’їхалися. Мішина вирушила до Бельгії, а Олександр опинився в Сполучених Штатах Америки, підкресливши, що виїхав абсолютно легально.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Олександру Еллерту дісталося після розставання з Мішиною

Після цього гуморист не дозволяв собі висловів, в яких говорив про те, що поверне свою колишню, як і утримувався від слів про те, що її кохає. На її останній коментар щодо їхніх стосунків комік взагалі відповів з долею роздратування та сарказму.

Зараз Олександр проживає за кордоном і навіть не згадує про розставання з Мішиною. Натомість він провів чергове день народження без коханої.

Олександру Еллерту дісталося після розставання з Мішиною. Скріншоти особистої сторінки зірки

Зокрема нещодавно його привітали дуже незвичайним чином: кинули в обличчя квітами, а потім тортом.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.