Без Андрія Дикого? Вагітна Ребрик покинула чоловіка та столицю: зірка засвітилася зовсім в іншому місті

Українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик, попри свою вагітність, продовжує активну творчу роботу та подорожі Україною. Цього разу зірка вирушила в Одесу.

На початку жовтня новинний простір охопив радісну новину про вагітність 42-річної Лілії Ребрик третьою дитиною. Знаменитість з чоловіком, українським танцівником Андрієм Диким влаштували гендер-паті, аби дізнатися стать майбутньої дитини.

Коли зіркова родина побачила у себе рожевий колір зі спеціальних балонів, зрозуміла, що в сім’ї зростатиме ще одна дівчинка. Варто зазначити, що пара виховує двох доньок: Діану, яка народилася у 2012 році та Поліну, 2018 року народження.

Шанувальникам Лілія розповіла, що коханий та донечка Поліна були переконані, що жінка носить під серцем ще одну дівчинку, а от Діана мріяла про появу в родині маленького брата. Телевізійниця зізналася, що їй однаково, хто народиться, але не проти приміряти на себе роль мами хлопчика.

Лілія Ребрик показала свій розкішний заміський будинок
Вагітна Ребрик покинула чоловіка та столицю

Попри свою вагітність, відома акторка та телеведуча продовжує активне творче життя. Так, цього разу знаменитість поділилася новиною. Лілія сповістила фанів, що вирушила в робочу поїздку до Одеси. У відео зірка о 6 ранку передала вітання підписникам соціальної мережі Instagram. Далі ж показала початок знімального дня, який супроводжувався холодною погодою та дощем.

Вагітна Ребрик покинула чоловіка та столицю

Утім, зірка в хорошому піднесеному настрої продовжує працювати як справжній професіонал, який обожнює свою діяльність. Тож, чоловік Андрій Дикий та її дівчатка, гадаємо, вже з нетерпінням чекають на повернення додому зіркової матусі.

Нагадуємо, що дружиною танцівника Андрія Дикого телеведуча та акторка Лілія Ребрик стала у 2011 році. Познайомилося майбутнє подружжя на проєкті “Танці з зірками”.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.