74-річна Алла Пугачова показала онучку від Христини Орбакайте та третього зятя: висока та худа спортсменка

Свою третю дитину Христина Орбакайте народила у шлюбі з бізнесменом Земцовим. Красуня Клавдія швидко росте, і останнім часом не світиться в медіа.

Маленька дочка популярної російської виконавиці Христини Орбакайте навчається в американській школі, де інша система освіти. Напередодні вона з іншими дітьми відзначила перехід до середньої школи. Так, дівчинка вступила до 6-го класу. У зв’язку з цим співачка відвідала важливий захід у школі своєї доньки Клавдії. Дочка Алли Пугачової побула на випускному вечорі в американській школі. Тоді ж у мережі з’явилися фотографії зі свята, які наробили немало шуму. Дівчинку розкритикували за її зовнішній вигляд.

З тих пір співачка набагато рідше публікує відеоролики з участю своєї маленької спадкоємиці. І тим не менш, нещодавно потішила шанувальників.

Алла Пугачова показала, як виглядає її онучка Клавдія

Алла Пугачова показала, як виглядає її онучка Клавдія. Сімейне фото, яке було зроблено у фотозоні на дні народження Клави Земцової

Так, нещодавно до мережі потрапив новий відеоролик з участю Клавдії. На ньому онучка Алли Борисівни показує свої спортивні досягнення. Маленька красуня продемонструвала свої вміння у гімнастиці, зробивши ідеальний шпагат у повітрі.

Алла Пугачова показала, як виглядає її онучка Клавдія. Скріншот фан-сторінки співачки

Відповідні кадри можна побачити на фан-акаунті творчості Пугачової. В очі одразу ж кидається декілька фактів: Клавдія дуже висока для свого віку, неймовірно гнучка, що говорить про постійні тренування, а також струнка, що каже про дотримання суворого режиму.

Дехто вважає, що доньці Орбакайте пора в модельний бізнес, у неї вже зараз “ноги від вух”.  Хоча Клавдія хоче бути співачкою – вона навіть випустила дебютну пісню іспанською мовою. Дівчинка добре розмовляє іспанською та англійською мовами. ЗМІ пишуть, що дочка Орбакайте нібито навіть почала забувати російську.

У будь-якому випадку їй відкриті усі дороги, а у музичній індустрії взагалі буде легко, так як Алла Борисівна славиться не тільки прекрасним вокалом, але і талантами поета.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.