Спочатку виступала, а тепер в суддівському кріслі: Сопонару показала карʼєрний зріст за роки в “Лізі Сміху”

Українська акторка Ірина Сопонару була багато років поспіль учасницею команди "Вінницькі" в гумористичній програмі "Ліга Сміху". Тепер прийшла черга кар'єрного зросту в суддівському кріслі.

Ірина Сопонару стала відомою українським глядачам завдяки провідним ролям в комедійних серіалах та шоу. Перевтілення у сільську дівчину Яринку у відомому ситкомі “Одного разу під Полтавою” зробило її ще більшою зіркою у сфері гумору.

Колектив “Вінницькі”, в склад якого входила Ірина Сопонару був створений у 2017 році. Вперше в цьому ж році він виступив на фестивалі “Ліги Сміху” в Одесі. Команда хоч і була новачком, однак по складу цього сказати не можна. До неї увійшли також відомі актори – Дмитро Голубєв та Олександр Теренчук.

Ірина Сопонару розповіла, коли планує святкувати весілля
Сопонару показала карʼєрний зріст за роки в “Лізі Сміху”

До слова, актриса знову показалася на зніманнях всім улюбленого розважального проєкту “Ліга Сміху”, втім, не в складі акторів, а в суддівському кріслі. Схоже, що Ірина тепер не слухатиме коментарі від свого виступу, а оцінюватиме інших.

Сопонару показала карʼєрний зріст за роки в “Лізі Сміху”

Імовірніше за все, випуск з участю акторки в складі журі глядачі зможуть побачити ближче до свята Нового року.

Сопонару показала карʼєрний зріст за роки в “Лізі Сміху”

Нагадаємо, що акторка гумористичного жанру Ірина Сопонару отримала пропозицію руки та серця від британця Ріса. Пара познайомилася в одному зі столичних закладів. Ріс вирішив підійти до Ірини, оскільки вона йому сподобалася, потім вони обмінялися соціальними мережами, спілкувалися, ходили на побачення, що, зрештою, привело до заручин.

Своїм шанувальникам гумористка зізналася, що весілля з коханим планують в травні 2024 року, проте в подробиці ще не вдавалася.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?