41-річний Влад Яма розмістився з речами біля гаража і вразив виглядом: життя в США заграло іншими фарбами

Відомий український хореограф Влад Я оприлюднив нові фотографії, на яких показав, як допомагає Україні зараз. Усі деталі дізнайтеся в нашому матеріалі.

Про свою еміграцію Влад Яма мовчав достатньо довго. Після 24 лютого хореограф виходив на зв’язок, але не повідомляв про своє місцезнаходження, публікуючи здебільшого архівні фотографії, що були зроблені в Києві, таким чином створюючи враження, ніби він перебуває вдома.

Насправді ж правду встановити було дуже легко: у даних акаунту артиста в соціальній мережі Instagram було вказано місцеположення — Сполучені Штати Америки. Лише через 4 місяці Влад дав ексклюзивне інтерв’ю для Слави Дьоміна, в якому зізнався, що виїхав якраз 24 лютого. Мовляв, зробив це цілком легально, ще до того, як чоловікам заборонили виїзд.

До даної розповіді поставилися зі скептицизмом як його зіркові колеги, так і шанувальники. Зокрема Євген Кот заявив, що фізично було неможливо дістатися кордону за такий короткий час.

41-річний Влад Яма розмістився з речами біля гаража

Влад Яма розповів про розставання з дружиною
41-річний Влад Яма розмістився з речами біля гаража

Ямі діставалося і після оголошення факту міграції. Здебільшого чоловіка критикували за такий собі закордонний патріотизм. Натомість Влад заявляв, що відчуває себе набагато кориснішим в Сполучених Штатах Америки, де він має можливість зібрати велику кількість коштів та направити на благодійність. До речі, хореограф неодноразово називав числа, і його внесок вираховується десятками тисяч доларів.

Зараз артист займається благодійністю не так інтенсивно, як раніше. Втім, про співвітчизників не забуває. Наприклад, нещодавно він показав на своєму акаунті екіпірування, яке придбав в Америці, і яке також відправиться до України. Цікаво, що фотографія була зроблена біля гаражу, посеред вулиці.

41-річний Влад Яма розмістився з речами біля гаража

Подейкують, що хореограф вже не повернеться на батьківщину. Влад і раніше говорив про те, як мріє переїхати до Сполучених Штатів Америки, але, мовляв, заважає кар’єра, яка влаштована в Києві. Зараз же він має серйозні репутаційні проблеми, і як поговорюють в шоу-бізнесі, йому немає жодного сенсу покидати влаштоване життя за кордоном.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?