Про Україну забула? Ольгу Фреймут помітили на вулицях за кордоном: зірка хоче свята та атмосфери, як вдома

Відома українська журналістка та телеведуча Ольга Фреймут засвітилася під час прогулянки в Лондоні. Зірка хоче, аби настало свято та засипало місто снігом, ніби вдома.

Головна ревізорка країни Ольга Фреймут після початку повномасштабного вторгнення в Україні перебралася жити з родиною до Лондона. Пресі зірка зазначала, що безпека її дітей надважлива, утім, за кордоном вона почала втрачати себе.

Ольга Фреймут
Ольгу Фреймут помітили на вулицях за кордоном

З оприлюдненої новини про своє повернення в Україну, а саме в липні цього року, журналістка отримала масу невдоволень від пересічних громадян. Річ у тому, що Фреймут надумала провести лекцію з етикету “Манери під час війни. Доброта як зброя”, де основною метою поставила в зборі коштів та в обговоренні питань про емоції, як ненавидіти з гідністю та чи доречно веселитися, коли в країні йде війна.

Українці висловлювалися, мовляв, як людина, котра перебуває за кордоном може говорити про те, як поводитися у часи війни. Наразі телеведуча повернулася за кордон та нещодавно показалася на вулицях Лондона, натякаючи, що сумує за домівкою.

Так, на новій світлині, яку Фреймут оприлюднила у своїх розповідях соціальної мережі Instagram, помічаємо новорічні ялинки, які, імовірно, вже пустили в продаж. Ольга зазначила, що хоче, аби настало свято й атмосфера, як вдома, тобто зі снігом.

Ольгу Фреймут помітили на вулицях за кордоном

Нагадаємо, що телеведуча Ольга Фреймут вийшла заміж за генерального директора Нового каналу Володимира Локотка. Подейкують, що саме цього чоловіка вона увела у конкурентки Маші Єфросиніної, на якого зірка також кинула своє око. Ані Фреймут, ані Єфросиніна не підтверджували балачок, які, до речі, започаткував український блогер Богдан Беспалов. Втім, відносини між двома медійними жінками завжди були напруженими.

Ольга та Володимир виховують двох спільних дітей: сина Валерія, який народився у 2016 році та доньку Євдокію, 2017 року народження.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.