Дорофєєва засвітила свій ранок зі сніданком: збалансована їжа з подачею ресторану – таким годує і Кацуріна

Українська співачка Надя Дорофєєва вперше показала шанувальникам свій збалансований сніданок. Чоловік зірки є прекрасним кулінаром, тому не дивно, чому вона може хизуватися своєю їжею.

В липні 2023 року публіка дізналася про шлюб музичної виконавиці Дорофєєвої та українського ресторатора Кацуріна. І хоча всі про одруження пари здогадалися ще місяць тому, подружжя вирішило не квапитися та приховати свою щасливу подію.

Надя Дорофєєва вагітна. Кацурін стане багатодітним татом
Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Зауважимо, що колишній чоловік Наді, співак та шоумен Володимир Дантес не поспішає узаконювати стосунки з Дашею Кацуріною, яка, до речі, є ексдружиною ресторатора Міші Кацуріна.

Днями співачка Надя Дорофєєва у своєму блозі в соціальній мережі Instagram вирішила відкрити завісу свого ранку та показати збалансований сніданок. Зі світлини помічаємо, що зірка розпочала свій день з яєчні зі смаженими грибами, грінками, шматочками сиру, листям шпинату, авокадо та помідорами черрі.

Дорофєєва засвітила свій ранок зі сніданком

Страва виконавиці збагачена білками, жирами та вуглеводами, що конче необхідні для хорошого функціонування нашого організму. Ба більше, артистка потурбувалася, аби й вигляд сніданку був дуже апетитним.

Нагадаємо, ширилися чутки, що Надя Дорофєєва чекає на свого первістка, адже її нібито помітили на консультації у лікаря. Знаменитість спростувала нашумілі розмови про вагітність та показала свій плоский живіт без будь-яких натяків на цікавий стан. Зізналася, що завантажений робочий графік та нерви стають перешкодою на шляху до материнства, тож заявила, що найближчим часом народжувати не збирається.

Утім, реалізувати свої інстинкти вона з легкістю може з дітьми чоловіка Міші від попереднього шлюбу з Дашею. Колишнє подружжя разом виховують 7-річну дівчинку Олександру та 2-річного сина Івана, які добре потоваришували з новою дружиною тата та новим хлопцем мами.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.