“Надуті” губи та прикраса у вигляді хрестика: донька Олі Фреймут Мітчелл показала, як стала виглядати в США

17-річна донька української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл продовжує поширювати кадри, як змінилася за час життя в США. Дівчина не реагує на хейт в мережі й продовжує самовиражатися.

Головна ревізорка країни Ольга Фреймут останнім часом все більше пропагує етикет. Вона вчить правильним манерам, як красиво та грамотно говорити й поводитися у суспільстві.

Такий образ вихованої, стриманої та скромної Ольги дещо суперечить її старшій доньці Златі Мітчелл. Дівчина, попри гнівні коментарі з приводу її зухвалих образів та нібито відвертої поведінки, не стримується у самовираженні та продовжує ділитися новим контентом.

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл
Злата Мітчелл та Ольга Фреймут

Зокрема, під приціл уваги потрапило нове фото Злати Мітчелл, де вона зблизька показала свої пишні губи, на яких любить робити акцент та ланцюжок з хрестиком. Зауважимо, що її блог в соціальній мережі Instagram містить безліч світлин з відкритими образами, які не завжди приходяться до смаку підписникам.

Злата Мітчелл показала, як стала виглядати в США

У спілкуванні зі своїми фоловерами Злата Мітчелл раніше зізнавалася, що бачить своє подальше життя в Каліфорнії. Вона не проти, аби її майбутні діти провели якусь частину свого дитинства в Україні, однак сама ж, імовірно, повертатися додому не планує.

Нагадаємо, що батьком Злати є британець Ніл Мітчелл. З ним телеведуча познайомилася, бувши у Лондоні. Своїми галантними манерами він затьмив розум майбутній зірці, утім, при спільному побуті тієї поведінки ніби й не було. Зараз Фреймут взагалі не розуміє, що їй могло подобатися в тому чоловікові, проте вона завжди завдячуватиме колишньому за старшу доньку.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.