“Мій солодкий”: Оля Цибульська з “дитиною” на руках показала її публіці: любить не менше, ніж сина Нестора

Відома українська співачка Оля Цибульська показала шанувальникам свого домашнього улюбленця. В кадрах зірка міцно обіймала, заціловувала та не хотіла відпускати котика Сімбу.

Поділитися своєю любов’ю до чотирилапого друга родини, артистка вирішила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Зокрема, спочатку Цибульська, оприлюднивши світлину кота, поцікавилася у підписників, чи пам’ятають вони його, оскільки вже показувала цього улюбленця. А далі, поширила милі кадри, як дарує всю свою любов, обіймаючи та цілуючи “дитину”.

“Це мій солодкий котик Сімба. Попросила його записати для вас кльове відео, щоб трошки додати добра. І він вимагає ваших сердечок!”, – зазначила Цибульська.

Оля Цибульська з “дитиною” на руках показала її публіці

Так, бачимо, що кіт зірки є відомої британської короткошерстої породи. І справді, однією з особливостей, можна вважати їхню щільну шерсть, яка на дотик та вигляд нагадує милу плюшеву іграшку. У них круглі щічки, невеликі вуха та приплюснутий ніс. В очах у таких котиків світиться гідність та розум.

Оля Цибульська з “дитиною” на руках показала її публіці

Оля Цибульська обожнює свого кота Сімбу. Показала, як з ним грається та закликала підтримувати тваринок, які не мають власного дому, затишку, господарів та тепла, донатом на їжу.

Нагадуємо, співачка Оля Цибульська у 2015 році народила свого поки єдиного спадкоємця Нестора. Зізналася, що не готова під час повномасштабної війни стати матір’ю вдруге. Висловився, що зараз важко буде носити під серцем дитину, коли постійно моніториш новини, а потім переживаєш. Вона поважає жінок, які готові взяти на себе цю відповідальність, але сама ж на це не налаштована.

Цибульська розповіла, як їй освідчувався чоловік
Оля Цибульська з чоловіком та сином

До речі, після вторгнення росії в Україну, артистка вперше показала свого чоловіка Сергія Грисюка, якого майстерно приховувала всі роки. Розповідала, що коханий не хотів бути публічним, тож вона поважала його рішення.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.