Дмитро Гордон показав, як виглядав 31 рік тому: міг стати найголовнішим українським мачо, як Балан у Молдові

Знаменитий український телеведучий Дмитро Гордон зачарував мережу архівним знімком, на якому постав ще за часів своєї юності. Як чоловік виглядав 31 рік тому?

Дмитро Гордон є найзнаменитішим українським журналістом, про якого знають далеко за межами його Батьківщини, але так само зірка має доволі неоднозначну репутацію.

Це саме та людина, яка не викликає по відношенню до себе спокійних емоцій: його або обожнюють, або ненавидять. Його лисина у тандемі з офіційним стилем вже давно стала його візитівкою. Навряд його могли б впізнати, якби він вийшов в ефір з розкішною шевелюрою на голові. І тим не менш, нещодавно знаменитість показав, як саме він виглядав 31 рік тому.

Дмитро Гордон показав, як виглядав 31 рік тому

На які кошти живе родина Гордона за кордоном
Гордон показав, як виглядав 31 рік тому

Журналіст опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram знімок, зроблений за часів його молодості. На фото Дмитру Гордону орієнтовно 26 років. Інтерв’юер задумливо позував перед об’єктивом фотокамери у костюмі.

До речі, на той час Дмитро Гордон ще не був лисим. Тому це рідкісне фото, де можна побачити, як виглядав журналіст із густою шевелюрою.

Дмитро Гордон показав, як виглядав 31 рік тому. Скріншот особистої сторінки зірки

Примітно, що зірка виглядає у кадрі просто приголомшливо і немає сумнівів, що якби він став відомим раніше, відбою від наречених у нього просто не було-б. І хто знає, можливо він мав би статус українського мачо, як Дан Балан має статус молдавського на своїй батьківщині.

Нагадуємо, що після 24 лютого Дмитро Гордон активно виходить на зв’язок, а також залишився на території України, і вів журналістську діяльність та в цілому намагався усіляко підтримувати своїх співвітчизників. Зокрема він спілкувався з іноземними колегами та розповідав про те, що відбувається в Києві.

Навіть зараз у його мікроблозі є велика кількість матеріалів про росіян, зокрема доволі кумедного та нестандартного характеру. Гордон часто займається відкритим цькуванням та обирає найдивніші ролики російських блогерів, щоб поглузувати.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?