Втратив карʼєру, приватність і нарешті показав себе справжнього: який зараз 50-річний Олег Винник?

Олег Винник покинув територію України 2 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, зокрема, його кар'єра, зовнішність, особисте життя, репутація, тощо.

Олег Винник завжди користувався неабиякою репутацією серед української аудиторії, навіть попри наявність політичних скандалів. Наприклад, декілька років тому артист знявся у пропагандистському ролику. Це викликало ґвалт у мережі, після чого зірка приніс свої вибачення та зізнався, що нібито взагалі не знав контексту проекту.

І хоча зірка постійно говорив про свою любов до Батьківщини, після 24 лютого зник. Тривали відсутність Олега навіть у інформаційному просторі одразу ж викликала підозри. Зокрема говорили про те, що він втік до Німеччини.

Олег Винник розповів, як змінився під час проживання в Німеччині

Олег Винник
Олег Винник розповів, як змінився під час проживання в Німеччині

Спочатку команда зірки намагалася виправити ситуацію, але вже через 4 місяці на зв’язок вийшов юрист артиста, в якому зізнався, що дійсно Олег перебуває в Берліні та проходить лікування. Мовляв, не повертається в Україну саме через стан здоров’я. Але діагноз названий не був, і досі залишається загадкою, з чим саме бореться Винник.

Виконавець наважився лише на єдине велике інтерв’ю, яке дав минулого року. Було видно, що зірка до нього готувався. На відміну від випадкових кадрів, які потрапляли до мережі впродовж 2022-го, перед об’єктивом артист постав з фарбованим волоссям, без бороди, з гримом.

Ель Кравчук розповів деталі втечі Олега Винника за кордон
Олег Винник розповів, як змінився під час проживання в Німеччині

Тоді ж він розповів, що його контракт з продюсером розірваний, права на виконання пісень поки що невирішені, а преса мала рацію стосовно його особистого життя: зірка дійсно одружений на своїй-вокалістці Таїсії Сватко.

Так само виявилася правдою наявність в нього сина Юліана, який усе своє життя прожив в Європі, там отримав освіту, і там збирається жити та працювати. Олег заявив, що насправді збирається повертатися на сцену, але українські журналісти як один впевнені, що це неможливо. І все частіше чутно думку, що Винник на естраду більше не вийде.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?