Камалія вперше показала, як помітно змінилася після розлучення: щоки впали, здоровʼя погане, а погляд згас

Камалія вперше показала, як помітно змінилася після розлучення. Багато місяців тому артистка розповідала про те, що в неї проблеми зі здоров'ям. Що відбувається?

Продовж 20 років Камалія та її колишній чоловік-мільярдер Мохаммад Захур здивували публіку своїм безумовним щастям. В сім’ї панувала гармонія, і пара вилучала її в кожному інтерв’ю та в кожному коментарі. Тому досить неочікуваним рішенням для шанувальників стало розлучення подружжя. Втім, на це були доволі серйозні причини.

За словами артистки, вона була дуже засмучена поведінкою свого благовірного, коли в неї стався конфлікт з його старшою дочкою. Бізнесмен зайняв позицію спадкоємиці, чим серйозно похитнув шлюб з Камалією.

Камалія показала, як помітно змінилася після розлучення з Захуром

Не можуть одне без одного навіть після розлучення: що між Камалією та Захуром
Камалія показала, як помітно змінилася після розлучення з Захуром

З моменту їхнього розставання пройшло майже 2 роки. Хоча про розлучення пара заявила набагато пізніше, розлука їхня триває набагато довше.

Ще минулого року фанати звернули свою увагу на те, що зовнішність співачки почала активно змінюватися. Зокрема, її звинувачували у тому, що в неї швидко набирається зайва вага. Нащо артистка одразу ж відповіла, що справа або авто йомуному захворюванні, через яке воно має серйозні набряки.

Однак, зараз Камалія виглядає зовсім не так, як півроку тому. На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася свіжа фотографія, на який помітно, що в неї сильно впали щоки, вилиці стали набагато гострішими, а погляд значно згас.

Пояснень в цьому може бути декілька. Можливо співачка прийняла рішення схуднути, і перші результати вже можна побачити у її акаунті. А можливо такий ефект стався через хворобу, адже артистка говорила, що набряки швидко з’являються, і швидко зникають.

Але зірка в будь-якому випадку не скаржиться на проблеми чи погане самопочуття, залишаючи усе це за кадром. Тим паче, зараз в неї доволі завантажений графік гастролей та виступів.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.