Як виглядала Руслана Писанка в останні дні свого життя: коротка стрижка, хвора нога та ласкавий погляд

Знаменита українська акторка Руслана Писанка приголомшила усіх новиною про свою кончину, адже мало хто був готовий її почути. Якою зірка була в останні дні свого життя?

Дзвіночком про те, що зі здоров’ям акторки не все гаразд стало її падіння під час вистави взимку 2022-го. Тоді Руслана зламала ногу, про що повідомила наступного дня на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook. На той момент в неї була хвора на рак мама, а також похований брат, який також помер саме від онкології.

Попереду на сім’ю чекали неймовірні випробування, до яких вона була не готова.

Вдівець Руслани Писанки показав, як вона виглядала в останні дні життя

Як зараз виглядає будинок покійної Руслани Писанки
Вдівець Руслани Писанки показав, як вона виглядала в останні дні життя

Чоловік Руслани допоміг їй виїхати за кордон, а сам піклувався про тещу. Незабаром жінка пішла з життя, а Ісаков зміг зробити документи та приєднатися до своєї дружини. Тоді вона вже дізналася про свій діагноз.

Але її благовірний щиро вірив, що зможе допомогти коханій. Адже вона в цьому його запевняла. Декілька місяців Руслана активно лікувалася в Німеччині, але насправді терапія не обіцяла жодних поліпшень. Писанка усвідомлювала цей факт.

Зірка значно втратила вагу, мала травмовану ногу, але так само посміхалася та ласкаво дивилася.

Вдівець Руслани Писанки показав, як вона виглядала в останні дні життя. Останні світлини зірки

Ніхто, окрім чоловіка зірки не знав про те, що незабаром її настане. Вдівець Руслани розповів, що вона навіть допомагала своїм друзям з їхніми побутовими проблемами та активно виходила на зв’язок, знаючи, що доживає свої останні дні.

Також чоловік зізнався, що не одразу зрозумів реальні шанси Писанки на одужання. А їх просто не було. За його словами, він бачив висновки лікарів, але настільки вірив в оптимістичні слова акторки, що очікував найкращого. Насправді ж акторка таким чином заспокоювала свого коханого. Наприкінці 2023-го Ісаков перепоховав свою покійну дружину, а також встановив для неї пам’ятник. Зараз жінка спочиває разом зі своїми матір’ю та братом.

Ігор же проживає в їхньому спільному будинку у самотності. Компанію йому складають пухнасті улюбленці.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.