56-річний Гордон та всі його дружини: хто ці жінки, які народили йому сімох дітей та як вони виглядають

Інтерв'юер та журналіст Дмитро Гордон має бурхливе особисте життя. Чоловік тричі був одружений та має сімох дітей від чотирьох різних жінок.

Відомий український інтерв’юєр Дмитро Гордон дуже відкритий чоловік. На відміну від Андрія Данилка, яких приховує своє особисте життя, журналіст залюбки розповідає про свої жінок.

Перша дружина Наталія

Довгий час, першою обраницею Гордона вважалася Олена Сербіна. Проте, чоловік спростував ці чутки. Виявляється першою офіційною дружиною була жінка, на ім’я Наталія. Вона має білоруське коріння. Пара сформувалася у 80 роках минулого століття. Жінка народила Дмитру первістка Ростислава, проте їх шлюб завершився через 8 років. За словами журналіста, причиною розлучення стали почуття, що згасли.

Старший син Дмитра Гордона
Старший син Дмитра Гордона

Злата Ємельяненко

Жінка стала другою обраницею Дмитра. Проте, пара не була офіційно одружена. Їх стосунки розвивалися у період запуску газети “Бульвар Гордона”. Злата народила журналістові другого сина Дмитра. Зараз вона працює редакторкою програми “В гостях у Дмитра Гордона”.

Злата Ємельяненко з сином
Злата Ємельяненко з сином

Олена Сербіна

Другою офіційно дружиною гордона стала Олена Сербіна. У шлюбі народилося двоє дітей – Ліза та Лев. Чоловік обмовився, що вважає ці стосунки несправжніми. На думку Гордона, Олеся його приворожила. Втім, чари не допомогли й пара розпалася.

Олена Сербіна та Дмитро Гордон
Олена Сербіна та Дмитро Гордон

Олеся Бацман

Зараз чоловік одружений втрете. Ходили чутки, що Боцман стала причиною попереднього розлучення Дмитра. Проте, жінка відразу спростувала плітки, заявивши, що на початку їх стосунків, чоловік був цілком вільний. Його нинішня дружина також працює в журналістиці. У шлюбі Олеся народила трьох донечок. За словами Гордона, їх пара дуже міцна, а Олеся – це найкраща жінка в його житті. Чоловік наголошує, що вона не тільки чудова дружина й мати, а й справжній друг, що завжди вислухає та дасть пораду.

Дружина Дмитра Гордона
Дружина Дмитра Гордона

Схожі статті

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?