Як виглядає 16-річна донька Таран і Доманського, яка покинула Україну: фарбоване волосся, рум’янець на щоках

Єдина дочка знаменитої української телеведучої Лідіії Таран та Андрія Доманського Василина вперше за довгий час показала, як виглядає на даний момент.

Василина Доманська — єдина дочка Лідія Таран та Андрія Доманського. Дівчинка народилася у цивільному шлюбі двох телеведучих. Цей роман тривав зовсім недовго. Розпочався раптово під час розлучення шоумена з першою благовірною і закінчився так само неочікувано, коли Лідія Таран взяла участь у шоу “Танці з зірками”.

За словами журналістки, саме це стало причиною розриву. Однак преса неодноразово схилялася до думки, що насправді Андрій на той час зустрів своє кохання, адже з наступною обраницею Мариною він одружився.

Офіційно, Андрій Доманський є багатодітним батьком, адже має пʼятьох рідних дітлахів, і одного пасинка.

Дочка Лідії Таран та Андрія Доманського показала, як зараз виглядає

Дочка Лідії Таран та Андрія Доманського показала, як зараз виглядає

Після розставання Лідія була вимушена спілкуватися з колишнім чоловіком заради своєї дитини, однак, коли Василина подорослішала, то ця необхідність зникла. Зараз дівчина самостійно налаштовує комунікацію зі своїм рідним батьком. Однак, між ними на даний момент великі відстані. За останньою версією, Андрій знаходиться у Прибалтиці, у той самий час як Василина проживає разом з матір’ю у Франції.

Лідія Таран з донькою Василиною
Дочка Лідії Таран та Андрія Доманського показала, як зараз виглядає

За ці 2 роки Василина неабияк подорослішала та змінилася. Вже немає того русявого волосся. Дівчина перефарбувалася і стала брюнеткою.

Вона помітно схудла, а також набула модельних рис у зовнішності. Нещодавно Доманська оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу фотографію, на який можна побачити, як саме вона трансформувалася за цей час

Дочка Лідії Таран та Андрія Доманського показала, як зараз виглядає

Так само привертають увагу її губи, які мають ту саму форму, за якою женуться мільйони красунь по всьому світі та постійно відвідують кабінет косметолога, аби отримати такі самі вуста.

До речі, Василина часто буває в Києві, але не розповідає про свої зустрічі з батьком.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.