Успішний, немолодий та імпозантний: зірка “МастерШеф-13” Ірина Пруднікова вперше показала свого чоловіка

Зірка "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова вперше показала свого чоловіка та зізналася йому в почуттях у новій публікації. Усі подробиці в нашій статті.

Кулінарне шоу МастерШеф — це прекрасна можливість для багатьох захоплених своєю справою людей не тільки заявити про свій талант на всю країну, але і зробити дуже важливий та рішучий крок назустріч популярності. Хтось обирає стрімку кар’єру в ресторані, хтось навпаки починає працювати з медіа; декому вдається усе це поєднувати, як наприклад Євгену Клопотенку чи Лізі Глінській.

Учасниця “МастерШеф-13” Ірина Пруднікова показала свого чоловіка

Учасниця “МастерШеф-13” Ірина Пруднікова показала свого чоловіка

Команда аматорів кожного сезону змінюється, але залишається як і раніше цікавою, харизматичною, інколи скандальною, тощо. Адже без конфліктів та розбірок глядачам може стати нудно! Хтось одразу запам’ятовується аудиторії, хтось навпаки проходить цієї історії повз, і швидко забувається.

Ірина Пруднікова поповнила ряди тих, кому все ж таки вдалося зачепити увагу глядача. А моторка на даний момент активно веде власний блог, і на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram постійно з’являються різноманітні оновлення та контент.

Учасниця не стала робити зі свого особистого життя велику таємницю. А півроку тому вона показала у власному блозі, як виглядає її коханий чоловік. А у дописі до публікації зізналася йому в почуттях, заявивши, що він – її життя.

Учасниця “МастерШеф-13” Ірина Пруднікова показала свого чоловіка

Обранець зірки кулінарного шоу виявився доволі імпозантним та привабливим чоловіком середніх літ при званні. В нього коротка брутальна зачіска, а також доволі холодний погляд. В цілому, ідеальний набір для того, щоб закохатися.

Нагадаємо, що в минулому шостому випуску із шоу пішов Андрій. На цей раз учасникам довелося керувати найкращими кухарями країни. Яка команда від учасників прозвучала, таку підлеглі супер-кухарі мали виконувати. А виконавцями на кухні стали самі судді, — Оля Мартиновська, Ектор Хіменес-Браво та Володимир Ярославський.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.