“Улюблений мій, вперше в цей день я не з тобою”: 54-річна Евеліна Бльоданс показала кадри з особливим сином

Знаменита українська акторка Евеліна Бльоданс здивувала мережу неочікуваним фото разом зі своїм сином. Усі подробиці події дізнайтеся в нашому матеріалі

Свого часу Евеліна Бльоданс була символом неймовірного жіночого притяжіння, перед яким чоловіки просто не можуть встояти. Уродженку Ялти буквально обожнювали в Україні, особливо в Одесі, адже акторка була зіркою Маски Шоу.

Але згодом вона прийняла рішення, що буде шукати щастя в російській федерації, і вже давно переїхала туди. Втрата популярності принесла їй певні плоди: українці навіть не згадали про неї, коли мова зайшла про те, аби їхні співвітчизники висловили свою позицію.

Евеліна Бльоданс вперше за довгий час показала свого сина

Евеліна Бльоданс та її маленький син
Евеліна Бльоданс та її маленький син

Телеведуча вперше стала матір’ю 1994 року – тоді вона народила сина Миколу від другого чоловіка, ізраїльського бізнесмена Дмитра. У третьому шлюбі, з Олександром Сьоміним, у Евеліни народилася друга дитина – син Семен. Ще під час вагітності артистка дізналася, що хлопчик має синдром Дауна, але зберегла малюка.

Неодноразово її запрошували на різноманітні ток-шоу, в яких зірку розпитували, як вона наважилася на подібний крок. Евеліні навіть доводилося вислуховувати дуже неприємні речі про себе, і публіка часом реагувала на такі розмови доволі гостро, адже перш за все зірка була матір’ю, яка любить і приймає свою дитину.

Зараз Бльоданс не просто пишається своїм сином, але й говорить про це постійно, даючи надію іншим мамам, що ставлення до їхніх дітей у сучасному суспільстві буде абсолютно інакшим, ніж це було 30 років тому.

Так, нещодавно хлопчик святкував свій день народження. На честь свята зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram лінійку кадрів з ним, а у дописі до публікації зізналася, що являється щасливою матір’ю, яка жодної секунди не шкодувала про своє рішення.

У коментарях користувачі здебільшого відреагували на зізнання артистки позитивно, і це зайвий раз підтверджує, що суспільство дійсно дуже змінилося.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.