Валентина Хамайко зачарувала фото з дітьми і розповіла про їхні характери: “З віком почали трохи рикати”

Валентина Хамайко завжди була прекрасним прикладом того, що багатодітна мама може будувати успішну кар'єру, ще й виходити щодня у прямі ефіри.

Зірка часто обговорювала те, як її сім’я живе разом з глядачами. Адже багатьом жінкам цікаво, як можна поєднувати такі складні речі, як робота в прямій трансляції та бути матір’ю чотирьох дітей. І примітно, що телеведуча ніколи не обманювала публіку на цей рахунок. Є велика кількість зірок, які принципово ніколи не говорять про проблеми.

Мовляв, все вдається: і дітей ростити, і за собою дивитися, і кар’єру будувати, і при цьому проводити час з коханим чоловіком. Безумовно, такі ствердження часто піддаються сумнівам, адже у добі всього 24 години. Але Валентина на цей рахунок ніколи не створювала ілюзій.

Валентина Хамайко зачарувала фото з дітьми і розповіла про їхні характери

Валентина Хамайко зачарувала фото з дітьми і розповіла про їхні характери

Зірка зізнавалася, що було дуже важко, і вона переживала на рахунок своєї роботи, і так само хвилювалася, що недостатньо дає своїм дітям, так як має різні сфери діяльності.

Зараз її спадкоємці вже підростають. З’являються нові проблеми, але старі також зникають. І напевно найбільшим плюсом у всьому цьому є те, що діти стають самостійнішими, і хоча так само потребують уваги своєї мами, не потребують цілодобового нагляду.

Нещодавно Валентина показала своїх підрослих дітей і навіть розповіла про те, як вони змінилися за цей час. І знову не обійшлося без правди: телеведуча визнає — діти показують характер, а також сваряться між собою, хоча безумовно в сім’ї панує хороша атмосфера.

Валентина Хамайко зачарувала фото з дітьми і розповіла про їхні характери

“Іноді так прикольно відсторонитися та просто спостерігати за власними дітьми! Які вони різні і як кожен намагається гнути та формувати свою лінію розвитку. Коли Мирослава та Михайло були зовсім маленькими, то дуже мило спали в обіймах один одного… З дорослішанням почали трохи рикати, але загалом уже бачу, як через пару років разом на гулянки бігатимуть. Дуже сподіваюся, що в майбутньому всі дитячі сварки будуть згадуватись, як милі історії-спогади. А підтримка та відчуття рідного плеча залишаться назавжди”

Схожі статті

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.

Репехова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.

“Без образ”: Святослав Вакарчук покинув Батьківщину та показав, де він тепер за кордоном – обрав Європу

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук вразив новиною про виїзд за кордон. Де зірка знаходиться зараз? І чи повернеться він на батьківщину?

“Відхилення від норми”: 35-річна акторка Ксенія Мішина розповіла, що з нею не так – прийняла це та живе далі

Популярна акторка Ксенія Мішина вирішила чесно розповісти, чому більше не прагнутиме до ідеалу. Вона зрозуміла дещо дуже важливе для себе та вирішила поділитися своїми роздумами з іншими.