Максим Галкін показав 10-річного сина-красеня Гаррі від Пугачової: коли переміг в генетичній лотереї

Знаменитий російський комік Максим Галкін вперше за тривалий час показав, як виглядає його єдиний десятирічний син. Гаррі швидко росте та змінюється.

Свого часу поява двійнят у Максима Галкіна та Алли Пугачової наробила багато шуму. А все тому, що діти народилися в результаті процедури екологічного запліднення. І тим паче, виносила їх сурогатна матір.

Досі невідомо, ким була ця жінка. Але вона змогла подарувати зіркам двох прекрасних діток, які з кожним новим роком вражають своєю вродою та талантами.

Максим Галкін показав, як зараз виглядає його єдиний син Гаррі

Максим Галкін на фоні Сфінкса з модними шортами показав світлину з 90-х
Максим Галкін показав, як зараз виглядає його єдиний син Гаррі

Так, зовнішність у Лізи та Гаррі безумовно різна. Але при цьому обидва отримали від природи неймовірні дані, які гуморист навіть не ховає від публіки. Діти постійно стають головними героями у його блозі.

Максим показує, як вони проводять разом час, навчаються, пізнають світ, а інколи просто грають та веселяться. А нещодавно гуморист вразив публіку тим, як швидко його син зростає, мужній та оформлюється як людина.

Він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому його 10-річний син Гаррі моделює з гральних карт складну конструкцію. У кадрі хлопець постав у вільних шортах і подовженій футболці.

Варто зазначити, що у хлопчика така ж розкішна шевелюра як у його зіркового батька. Загалом підліток має досить симпатичний вигляд, помітно, що він досить харизматичний.

Нагадуємо, що 24 лютого Максим Галкін найпершим з російських зірок підтримав Україну, після чого був вимушений терміново виїхати з російської федерації разом зі своєю сім’єю. Родина осіла в Ізраїлі, де як поговорюють, у неї є нерухомість.

Алла Борисівна говорила про те, що вони з чоловіком на емігрують і планують повернутися. Втім, пізніше з’явилася нова інформація, згідно якої на сім’ю почали активно тиснути. До сьогодні родина залишається за кордоном, хоча Пугачова все ж таки наважилася якось приїхати до Москви.

Схожі статті

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.