Дружина Гордона захопила фото з чоловіком та показала, як вони проводять час у Києві: така солодка любов

Дружина знаменитого українського журналіста Дмитра Гордона Олеся зачарувала мережу неймовірними кадрами, на яких показала, як вони проводять час разом.

Відомий український журналіст Дмитро Гордон був одруженим вже неодноразово. Але своє щастя він знайшов з колегою Олесею Бацман. Жінка володіє неймовірними зовнішніми даними, харизмою та професіоналізмом. Разом вони часто виходять в ефіри, спілкуються з гостями, працюють разом.

Дружина Дмитра Гордона показала, як вони проводять час разом

Подружжя журналістів Олеся Бацман та Дмитро Гордон прикрасили новорічну ялинку
Дружина Дмитра Гордона показала, як вони проводять час разом

Складається враження, що на цей раз Дмитро закоханий настільки, що цей шлюб витримає абсолютно все. І час від часу в мережі лише з’являються зайві докази цього. Наприклад, нещодавно родина показала, як вони проводять час разом.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кохана Гордона опублікувала миле селфі із чоловіком.

Дмитро Гордон та його дружина показали, як проводять час

Знімок було зроблено у Національній опері України. Пара разом вирушила на оперу “Аїда” у виконанні співачки Людмили Монастирської. До речі, дружина журналіста порадила всім, хто раніше не був на виставі, обов’язково сходити. За словами журналістки, вокал, костюми та сценографія нікого не залишать байдужими.

Цікаво, що на знімку вони поставили лише вдвох, а це означає, що діти їх не супроводжували, і цей час вони провели лише вдвох.

Нагадуємо, що після 24 лютого Дмитро Гордон залишився на території України та не виїжджав. Чоловік почав активно працювати в інформаційному полі, зокрема в Instagram та на телебаченні. Зірка доволі жорстко висловлювався на рахунок поточних подій і привертав цим увагу та викликав захоплення.

Саме Дмитро досі активно працює у своїй сфері діяльності, а також активно бере інтерв’ю у знаменитих людей, попри зайнятість подіями в країні. Його дружина Олеся в усьому йому допомагає, та в усьому підтримує зірку. Зараз сім’я виглядає гармонійно та щасливо, не дивлячись на те, що відбувається навкруги.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.