Ксенія Мішина повідомила про поповнення в сімʼї і показала крихітного малюка: “Ще один синочок в мене тепер”

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина вразила мережу раптовим новиною про те, що в її сім'ї з'явився улюбленець. Реакція зірки та її сина розчулила мережу.

Ксенія Мішина та її син Платон декілька років тому оселилися у власній квартирі, про придбання якої акторка мріяла досить довго. Звичайно, мали місце ремонти, переїзди, тощо. Втім, зірка з натхненням підходила до усіх цих питань, попри непрості часи в країні.

І за ці 2 роки багато чого змінилося. Наприклад, Ксенія встигла взяти участь у декількох проєктах за кордоном. Зокрема, в Бельгії та Хорватії. Платон вже також не залишився без діла, і отримав свою першу роботу, за яку навіть йому заплатили крупний гонорар.

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в сімʼї і показала крихітного малюка

Ксенія Мішина поділилась розкішним відпочинком в Таїланді
Ксенія Мішина повідомила про поповнення в сімʼї і показала крихітного малюка

Але на цьому позитивні зміни у житті сім’ї зірки не зупинилися. Так, нещодавно Ксенія опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, на якому показала нового члена їхньої родини.

Мішина взяла маленького песика та зробила сюрприз своєму сину, який дуже давно мріяв про улюбленця. Платон настільки розчулився, що аж заплакав, адже для нього це було серйозною несподіванкою. Тим паче, що Ксенія сховала песика в коробці: Платон до останнього не знав, який подарунок на нього чекає.

Але в коментарях знайшлися не тільки, кому цей сюрприз дуже сподобався. Деякі всерйоз розкритикували акторку за те, що вона замість того, аби взяти тварину з притулку, яка залишилася без даху над головою придбала розкішну породу.

Нагадуємо, що декілька тижнів тому Ксенія Мішина вперше натякнула на те, що знову перебуває в стосунках. Зокрема, акторка оприлюднила кадри, на яких показала, що дуже близька з героєм знімків.

Тим часом її колишній обранець Олександр Еллерт живе в США. Чоловік постійно знаходиться у гастролях та виступає з номерами у Штатах. Зокрема, неодноразово брав участь у проєктах російського коміка Незлобіна.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?