76-річна Софія Ротару привітала свою закадичну подругу Аллу Пугачову з 75-річчям: “Стигла ягідка”

Легенда української естради Софія Ротару публічно звернулася до Алли Борисівни Пугачової та привітала її з днем народження. Усі деталі в нашому матеріалі.

Більше 30 років в шоу-бізнесі ходили чутки про те, що Софія Ротару та Алла Пугачова не ладнають. Причини цьому називали різні: від закоханості в чоловіка до конкуренції в кар’єрі. Найбільш популярною версією стала роль в кіно, яка дісталася саме Софії Михайлівні, попри те, що Алла Борисівна претендувала на неї.

Софія Ротару публічно привітала Аллу Пугачову 75-річчям

Софія Ротару продемонструвала своє справжнє ставлення до Пугачової
Софія Ротару публічно привітала Аллу Пугачову 75-річчям

Зараз їх розділяють тисячі кілометрів, непрості події в країні, паузи в творчості, але вони як ніколи близькі. Так, абсолютно всі помітили, що співачки за останні декілька років сильно зблизилися. Вони підтримують одна одну публічно, і подейкують, що підтримують зв’язок.

Зокрема, нещодавно Софія Михайлівна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram привітання для своєї так би мовити закадичної подруги, з якою їй приписували десятиріччя ворожнечі.

Легенда української естради оприлюднила архівну фотографію артистки, додала червоне серце і таким чином дала зрозуміти колезі, що вона про неї не забула і вітає її зі святом.

Софія Ротару публічно привітала Аллу Пугачову 75-річчям. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що 2 роки тому Максим Галкін від імені своєї сім’ї підтримав Україну, після чого залишив територію російської федерації та переїхав до Ізраїлю. Спочатку пара говорила про те, що назбирається мігрувати, але після доволі відчутного тиску від влади стало зрозуміло, що гуморист та його дружина не стануть повертатися.

Софія Ротару як поговорюють 24 лютого не стала евакуюватися та поїхала до Львова. Втім, її родина потрапила у гучний скандал через невдалу спробу втекти. Так, її сина Руслана та онука Анатолія затримали на кордоні під час незаконного перетину. Вже наступного дня чоловіків відпустили, але жодного пояснення обидва не дали. Через декілька місяців Анатолій таки опинився в Європі, про що спокійно розповів публіці.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.