50-річний Ектор Хіменес-Браво неочікувано вразив зізнанням про проблеми з памʼяттю: “Міг забути за…”

Популярний український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво потішив публіку неочікуваним зізнанням про проблеми з пам'яттю, які почали його переслідувати.

Ектора Хіменеса-Браво можна сміливо називати ветераном українського телебачення, хоча зніматися він почав у доволі свідомому віці, адже деякий час в нього пішов на підйом у кар’єрі, а також адаптацію в Україні.

А з появою соціальних мереж, які стали частиною нашого щоденного життя, кулінару стало набагато простіше зближуватися зі своєю аудиторією, з якою він налагодив міцний зв’язок.

Ектор Хіменес-Браво розповів про вікові проблеми, які почалися після 50

Вже наївся високої кухні на МастерШеф: Ектор Хіменес-Браво засвітився с хот-догом на заправці
Ектор Хіменес-Браво розповів про вікові проблеми, які почалися після 50

Зараз Ектор регулярно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram різні фотографії, ролики, дописи, в яких розповідає про своє життя, тощо. І звичайно, велике місце займає у цьому питанні гумор.

Наприклад, нещодавно кулінар оприлюднив свіже відео, в якому висміяв свою забудькуватість. У новому ролику, який з’явився в блозі зірки, Ектор показує, як забув про те, що поставив шкарпетку на власне плече і почав шукати її по кімнаті. Таким чином він дав зрозуміти, що він не тільки забуває про дні народження своїх друзів, але й про звичайні побутові речі, які здавалося б доволі прості.

Ектор Хіменес-Браво розповів про вікові проблеми, які почалися після 50. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що 3 роки тому Ектор зізнався, що перебуває у стосунках з молодою дівчиною, і ці стосунки набувають серйозного характеру. Однак після 24 лютого вона евакуювалася до Польщі. Що зараз відбувається між ними залишається загадкою, адже шеф-кухар не поспішає ділитися подробицями.

Було відомо, що одна собачка зірки була разом з нею, але згодом песик повернувся. Деякі підписники схиляються до думки, що насправді Ектор не перебував у романі, і таким чином влаштовував піар навколо своєї персони. В дійсності зірка жодного разу не був одруженим і не має дітей. Це стає причиною для багатьох версій щодо самотності Ектора.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.