Зірка “Дизель шоу” Яна Глущенко ошелешила змінами у зовнішності: одразу 3 зони разюче збільшились в об’ємах

Знаменита українська акторка та гумористка Яна Глущенко підкорила мережу новим перевтіленням. Для вдалого виступу зірка збільшила собі одразу 3 зони на тілі.

У почутті гумору українцям важко знайти конкурентів. Наші люди полюбляють як тонкі жарти, так можуть посміятися із доволі примітивних речей. Мабуть саме тому найпопулярніші програми в Україні — це програми гумористичного характеру.

І цікаво, що абсолютно всі зірки, навіть які не мають жодного відношення до гумору намагаються долучитися до подібних проєктів. Деякі шоу вже давно вжили себе, деякі навпаки продовжують розвиватися та тішити українців, а також піднімати настрій, особливо в такі непрості часи.

Зірка “Дизель шоу” Яна Глущенко ошелешила змінами у зовнішності

Як прийшли до успіху актори Дизель шоу?
Зірка “Дизель шоу” Яна Глущенко ошелешила змінами у зовнішності

Для того, щоб досягти абсолютного успіху у гуморі, варто не тільки звертати увагу на харизму актора, а також його вміння жити в моменті, не менш важливо, чи достатньо він сміливий, щоб змінюватися зовнішнє.

Я на Глущенка не тільки відрізняється сміливістю цьому питанні, але й ентузіазмом. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показала, як заради номеру збільшила собі не тільки губи, але й декольте та стегна.

Для того, щоб публіка могла якомога краще оцінити її зовнішні зміни, Яна по крутилася та показала себе з різних ракурсів. На тлі стояв її колега, який також оцінив перевтілення.

Яна Глущенко показала, як змінилася заради карʼєри. Скріншоти особистої сторінки зірки

Для досягнення кращого ефекту на голові у акторки з’явилися кучері, а образ вона доповнила леопардового блузкою та велюровими штанами.

І звичайно, не обійшлося без підборів, адже без них цей образ не був би цілісним. Саме за це Яну Глущенко і любить аудиторія: за можливість виконати будь-яку роль, яка їй доступна, вміння грати з публікою, а також насолоджуватися ролями, які їй дістаються.

Нагадуємо, що 3 роки тому Дизель шоу потрапили у гучний скандал через продаж програми до російської федерації.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.